top of page

Actes de la rebuda de la Flama del Canigó i Revetlla de Sant Joan 2024

El proper 23 de juny de 2024 es celebrarà l'arribada de la Flama del Canigó i Revetlla de Sant Joan amb actes a Coll d'Ares i a Molló.


En el cas de Coll d'Ares, es duran a terme diversos actes durant tot el dia, organitzats per TRADICAT, Òmnium Cultural, l'Ajuntament de Prats de Molló-La Presta i l'Ajuntament de Molló.


Els actes començaran a partir de les 6 hores, amb l'ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ. Es rebrà la flama que porta la comitiva (entre les 6 i les 7 hores) i que recollirà Òmnium Cultural per portar-la al Parlament de Catalunya. Quan arribi aquesta flama s'encendrà el peveter "Flama d'Arrels" que contindrà la Flama del Canigó durant tota la jornada perquè la recullin tots els pobles i ciutats que vulguin.


Durant tot el matí hi haurà diverses activitats (música, poesia...) a la zona de Coll d'Ares.


A les 15 hores es faran 3 sardanes interpretades per la Cobla Ciutat de Girona, i seguidament es farà la REBUDA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ, portada per entitats nordcatalanes i TRADICAT. Serà en aquest moment que es faran els PARLAMENTS OFICIALS, s'escoltaran els HIMNES DELS PAÏSOS CATALANS I es farà el REPARTIMENT DE LA FLAMA per a tots els pobles i persones que vulguin.


A la tarda, els actes es traslladen a Molló. A l'Ajuntament de Molló, a les 17:15h, es rebrà la FLAMA DEL CANIGÓ que servirà per encendre la foguera de la nit.


A la Plaça Migjorn, a partir de 20h, hi haurà un SOPAR POPULAR amb la FOODTRUCK AL&GI

(Menú: Hamburguesa AL&GI + patates + croquetes poltre + beguda + pastís formatge o gelat. Preu: 15€. Per reserves del menú cal fer-ho abans del 20 de juny al telèfon 653.180.834 - Alícia).


A la Plaça Migjorn, a les 22h, es farà l'ENCESA DELS FOCS i seguidament hi haurà MÚSICA AMBIENT per celebrar la REVETLLA.

301 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page