Arriba la fibra òptica a Espinavell i Els Grells, i en breu es farà el desplegament a Ginestosa.


Des de principis d'agost de 2019 la fibra òptica ja arriba a Espinavell i al veïnat de Els Grells (que es troba ubicat entre Molló i Espinavell).


L'operadora de telecomunicacions de Goufone (www.goufone.com) ha desplegat durant el mes de juny i juliol la fibra òptica des de Molló (on va arribar el passat mes de gener de 2019) a Espinavell, passant pel veïnat de Els Grells. D'aquesta manera, els interessats/des d'aquests nuclis que vulguin tenir aquest servei poden contractar-lo des d'aquest mes d'agost a la mateixa empresa, que ofereix diferents paquets d'internet d'alta velocitat amb fibra òptica, així com telefonia mòbil i fixa, entre d'altres.


L'empresa també té previst fer el desplegament de la fibra òptica durant l'agost i setembre de 2019 al veïnat de Ginestosa, on diverses cases disseminades s'han mostrat interessades en disposar del servei.


Amb aquest desplegament ja disposaran de connexió a la fibra òptica els nuclis de Molló i Espinavell, així com els veïnats de Favars (cobert parcialment, bàsicament sector Can Gassiot), Can Solà, El Riberal (sector de la Carretera de França), Els Grells (cobert parcialment) i Ginestosa (cobert parcialment).


També s'està avaluant poder estendre la fibra òptica al veïnat de Fabert, sempre que hi hagi un mínim d'usuaris interessats en el servei.Ajuntament de Molló - Carrer de Sant Sebastià, 2 - 17868 Molló (El Ripollès, Girona) - 972740387

 

Seu electrònica | Tots els drets reservats | Protecció de dades | Cookies | Avís legal

 z