top of page

Arriba la fibra òptica a Espinavell i Els Grells, i en breu es farà el desplegament a Ginestosa.


Des de principis d'agost de 2019 la fibra òptica ja arriba a Espinavell i al veïnat de Els Grells (que es troba ubicat entre Molló i Espinavell).


L'operadora de telecomunicacions de Goufone (www.goufone.com) ha desplegat durant el mes de juny i juliol la fibra òptica des de Molló (on va arribar el passat mes de gener de 2019) a Espinavell, passant pel veïnat de Els Grells. D'aquesta manera, els interessats/des d'aquests nuclis que vulguin tenir aquest servei poden contractar-lo des d'aquest mes d'agost a la mateixa empresa, que ofereix diferents paquets d'internet d'alta velocitat amb fibra òptica, així com telefonia mòbil i fixa, entre d'altres.


L'empresa també té previst fer el desplegament de la fibra òptica durant l'agost i setembre de 2019 al veïnat de Ginestosa, on diverses cases disseminades s'han mostrat interessades en disposar del servei.


Amb aquest desplegament ja disposaran de connexió a la fibra òptica els nuclis de Molló i Espinavell, així com els veïnats de Favars (cobert parcialment, bàsicament sector Can Gassiot), Can Solà, El Riberal (sector de la Carretera de França), Els Grells (cobert parcialment) i Ginestosa (cobert parcialment).


També s'està avaluant poder estendre la fibra òptica al veïnat de Fabert, sempre que hi hagi un mínim d'usuaris interessats en el servei.135 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page