top of page

Canvi de les bústies de correus a Espinavell.


Es fa saber que a partir del mes de setembre, les bústies de correus del nucli d’Espinavell seran canviades. Aquestes bústies, ubicades entre la Plaça dels Estudis i el Carrer d’Ençà, han quedat petites i l’estructura que les aguanta presenta deficiències, així com que és necessita més espai per encabir totes les bústies del veïnat.


Com sabeu, Correus obliga que les bústies d’Espinavell estiguin totes centralitzades en un únic punt, tal i com succeeix ara, però amb el pas del temps, la infraestructura actual ha quedat obsoleta.


Per això, es demana als veïns i veïnes, que abans del 30 d’agost de 2018, facin saber:


a) Els que actualment hi tenen bústia, han de passar per l’ajuntament o trucar al 972.74.03.87, per tal de dir que volen continuar tenint bústia. Hauran d’indicar els noms i cognoms dels titulars que volen que apareguin a la bústia.


b) El veïnat que no hi té cap bústia, haurà de passar presencialment per l’ajuntament, i demanar l’alta. També hauran de indicar les dades d’adreça, nom i cognoms dels titulars, i abonar les taxes corresponents.


Un cop recollides totes les sol·licituds, es farà la instal·lació i posterior entrega de claus de les noves bústies (setembre), que quedaran recollides en un sistema d’armariet.


117 views0 comments

Comments


bottom of page