top of page

Can Cardelló, Can Blau, Can Ferro, Can Paixel i Ca la Pastora guanyen el concurs de guarnits


Del 10 al 13 de juliol de 2020 s'ha dut a terme una edició especial de la Festa del Roser de Molló, marcada per la crisi sanitària de la COVID-19.


La majoria d'actes s'han pogut celebrar, tot i que amb moltes precaucions i amb mesures de distanciament, mascareta, ús de gel hidroalcohòlic, reserva prèvia, control de temperatura... a fi d'evitar contagis entre els assistents. A la majoria d'actes hi ha hagut un aforament limitat, i la participació ha estat molt menor que en altres anys. Destaquen el concert de La Selvatana, el dinar del Roser, la missa solemne i benedicció de vehicles o el concurs de guarnir balcons.


Precisament, aquest concurs ha estat el primer any que se celebra a causa de que no es va poder fer la decoració dels carrers per evitar contactes entre veïns i veïnes. Hi van participar unes 26 cases del poble de Molló, i els premiats van ser:


1r premi: Can Cardelló (Carrer de l'Església)

2n premi: Can Blau (Plaça Major)

3r premi: Can Ferro (Carrer de la Guardiola)

4t premi: Can Paixel (Carrer de Sant Sebastià)

5è premi: Ca la Pastora (Carrer de Santa Magdalena)


L'Ajuntament i la Comissió de Festes volen agrair a tothom la seva participació al concurs i als actes de la festa, així com la paciència i compromís en complir els protocols de seguretat establerts.


Fotos d'alguns balcons guarnits de Molló


249 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page