top of page

Crida al voluntariat per la Molló Trail 2023


Vols formar part de la Molló Trail?


El proper 4 de juny viurem la gran festa de l’esport a Molló. Et necessitem a la Molló Trail!


La Molló Trail, en la seva novena edició, ha entrat en el calendari de la Copa Catalana de Curses per Muntanya (FEEC) i això vol dir que vindrà més gent que en altres edicions. Per donar color a la diada, tindrem música ambient, la food truck d’Al&Gi i es muntarà una petita fira de producte local, activitats i material esportiu al village, on hi haurà la sortida i l’arribada.


La Copa Catalana requereix que ampliem la competició a nois i noies a partir de 13 anys. Així, enguany la Molló Trail seran 6 curses:


  • Molló Trail 4k (13-14 anys, infantil)

  • Molló Trail 9k (15-16 anys, cadet)

  • Molló Trail 11k (17-18 anys, juvenil)

  • Molló Trail 15k (19-20 anys, júnior)

  • Molló Trail 21k, mitja marató pels camins de la Retirada (absoluta)

  • Molló Trail 43k, marató pels camins de la Retirada (absoluta)


L’ampliació d’activitat al village, el lliurament de dorsals i darreres inscripcions, la custòdia del guarda-roba, el punt d’informació, la gestió de sortides i arribades -molt seguides-, o els controls i avituallaments de les 6 curses requeriran d’un equip sòlid, extens i ben coordinat que faci que la jornada surti rodona. També caldrà marcar traçats i recollir després les marques, i les curses llargues s’han de tancar amb escombres. Tindrem molta feina!


Vols venir a fer possible la gran festa? Necessitem persones voluntàries com tu per garantir l’èxit d’aquest nou repte! En el procés, tindràs informació puntual de tots els detalls a través de trobades presencials (amb berenar) i butlletins electrònics, formaràs part de l’equip de la cursa amb connexió permanent de tots els membres i marxaràs amb la teva bossa de corredor/a i la samarreta!


Si et vols apuntar, omple el següent formulari: https://forms.gle/HTzHBPyy4FzbWJkV6

191 views0 comments
bottom of page