top of page

Tot preparat per les eleccions del 14F a Molló

Updated: Feb 14, 2021El proper diumenge 14 de febrer de 2021 tindran lloc les eleccions al Parlament de Catalunya.


En el cas de Molló només hi ha 1 mesa electoral en un únic col·legi, i aquest està ubicat a la sala de plens de l'Ajuntament de Molló. Estan cridats a votar a la mesa de Molló un total de 271 persones.


Us adjuntem les mesures i protocols per fer efectiu el vot durant les eleccions del 14 de febrer de 2021 a Molló.


Dins el local electoral, hi accediran els votants de forma individual o en grup bombolla, amb mascareta i fent ús del gel hidroalcohòlic. Fins que no hagi sortit el votant o grup bombolla no accedirà la següent persona i es respectarà sempre la distància interpersonal d’un metre i mig entre els presents.


De conformitat amb els protocols aprovats pel Govern de la Generalitat de Catalunya, es recomana que els menors d’edat no accedeixin al punt de votació, i degut al poc aforament permès en el moment del recompte electoral, existeix la possibilitat que s'efectuï a porta tancada.


L’accés i la sortida del punt de votació estarà degudament senyalitzat. Es garantirà en tot moment la desinfecció dels espais i la ventilació creuada.


L’ús dels lavabos estarà restringit als membres de les meses, que se’ls facilitarà tots els EPI’S necessaris, mascaretes, gel i altres elements per garantir la deguda protecció.


Es recomana dur el vot preparat de casa per votar a fi i efecte de minimitzar el temps d’estada dins el local electoral així com evitar tocar qualsevol tipus de material.


La Generalitat recomana a la ciutadania votar segons una distribució de franges d’acord a la situació sanitària personal. El seguiment d’aquestes indicacions no és obligatori i s’apel·larà al sentit comú, la bona voluntat i la responsabilitat de cada persona fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària. La distribució dels votants per franges és la següent:


Els col·lectius de risc (majors de 65 anys o amb altres malalties) votaran preferentment durant les 3 primeres hores de la jornada electoral, és a dir, de les 09.00h a les 12.00h.


Els votants no pertanyents als col·lectius de risc o en quarantena votaran preferentment a la franja de les 12.00h a les 19.00h.


Els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos– votaran durant la darrera hora de la jornada electoral, és a dir, de les 19.00h a les 20.00h.


L’Ajuntament aplicarà totes les normes previstes al Protocol específic elaborat pel Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya.


Excepcions al confinament municipal


En cas que sigui necessari una excepció al confinament comarcal, de Catalunya o nocturn, porteu el certificat autoresponsable de desplaçament, seguint el que preveuen les resolucions de mesures de contenció del brot COVID19. Al certificat, seleccioneu l'opció “exercici del dret de participació política” en el document de declaració autoresponsable.


Cal tenir en compte que la mobilitat, quan comporti excepció d’algun dels confinaments, es limitarà a l‘assistència i retorn a l’activitat concreta sense que es permeti cap altra mobilitat en espais públics o privats obert al públic que no sigui d’urgència. Els horaris de desplaçament hauran de ser coherents amb l’horari de l’activitat.
173 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page