top of page

Es prohibeix regar i es demana un consum responsable per la manca d'aigua al dipòsit de FavarsL’Ajuntament de Molló ha detectat una disminució important d’entrada d’aigua al dipòsit de Favars, que abasteix els domicilis dels carrers Pirineus, Gra de Fajol, Tec, Ter, Ritort, Retirada, Francesc Macià, Puigmal, Bastiments, Comanegra, Canigó, Serra Cavallera, Roques Blanques i les masies disseminades del veïnat de Favars.


A fi d’evitar possibles talls del subministrament d’aigua imminents s’ha dictat decret d’alcaldia amb diverses consideracions per tots els abonats que s’abasteixen d’aquest dipòsit de Favars:


* Que s'eviti la pèrdua d’aigua innecessària (cisternes que no tanquen, aixetes que perden aigua…)


* Queda prohibit rentar vehicles o regar jardins i horts (sota sanció en cas d'incompliment).


* Que realitzeu un consum d’aigua més responsable i sostenible.


Si aquest situació de dèficit d’aigua continua, l’Ajuntament de Molló ha previst la realització de talls de subministrament que es podrien produir de forma urgent.


L’Ajuntament de Molló demana disculpes per les molèsties que aquests possibles talls de subministrament puguin ocasionar als veïns i veïnes.


Us demanem doncs, la vostra col·laboració per estalviar aigua, i no haver d’arribar als talls anunciats, a no ser que aquesta situació de sequera persisteixi.

97 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page