top of page

Instal·lació del sistema de cloració automàtica al dipòsit de Favars


Durant aquestes setmanes s'estan duent a terme les obres de millora del sistema de cloració de l'aigua potable del dipòsit de Favars.


Aquestes obres consisteixen en dues actuacions. La primera consisteix en canviar el sistema de cloració, que actualment és fa amb pastilles i de forma manual, per un sistema automàtic i amb clor líquid. Aquest canvi permet millorar la qualitat i fiabilitat de la cloració d'aigua d'aquest dipòsit que abasteix gran part de cases disseminades del veïnat de Favars així com els habitatges dels carrers de Serra Cavallera, Canigó, Bastiments, Comanegra, Puigmal, Ritort, Ter, Tec, Francesc Macià, Retirada, Pirineus i Gra de Fajol situats al mateix veïnat.


La segona actuació correspon a unes obres de millora de l'entrada d'aigua al dipòsit procedent de la Font de la Pega. L'aigua entrava pel fons del dipòsit, i això provocava diversos problemes de control i gestió de cabals. Ara, es modifica l'entrada d'aigua, que s'abocarà al dipòsit per la part superior. També es canviarà la porta d'entrada al dipòsit, feta malbé per les gelades.


Aquestes actuacions tenen un cost de 18.938€, que són finançats amb 12.896€ (68%) per fons propis de l'Ajuntament de Molló i 6.042€ (32%) per Dipsalut de la Diputació de Girona.


Amb aquestes obres, i en un termini de 3 anys, s'ha procedit a canviar tot el sistema de cloració de la xarxa pública d'aigua del municipi. El dipòsit de Ginestosa ja té aquests sistema implantat des de 2007, el de Molló des de 2017, Espinavell des de 2019 i Favars des d'aquest 2020.
51 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page