top of page

Instal·lat un aparcabicis i un tòtem de reparació i carregador de bicis


Des de fa unes setmanes, Molló compta amb un nou aparcament de bicicletes i un nou tòtem de reparació i carregador de bicicletes ubicat davant la Casa de la Vila, a la Plaça del Conflent.


A fi de fomentar la mobilitat sostenible s'ha instal·lat un aparcament amb capacitat de 6 bicicletes davant l'ajuntament. Així mateix, i a través del Consorci de Vies Verdes de Girona, s'ha instal·lat també un tòtem que inclou diverses eines per autoreparació de les bicis, així com un carregador per a les bicis elèctriques (que entrarà en funcionament en breu). Aquest punt es troba ubicat a les coordenades 42.346776 i 2.404537.


Molló es troba al llarg de la ruta Pirinexus (https://www.viesverdes.cat/rutes/pirinexus/). Pirinexus és una anella ciclable transfronterera, una ruta circular que uneix les comarques gironines amb el Vallespir i el Rosselló. Passa per un total de 53 poblacions i 5 comarques diferents, i combina traçats de vies verdes amb altres rutes ciclables com camins rurals o carreteres amb baixa densitat de trànsit. Cal adaptar-se a l’orografia del terreny i a les vies existents.

44 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page