top of page

La degustació de la trumfa, acte més destacat de la XIII Fira de la Trumfa de Molló


La degustació de la trumfa a càrrec dels restaurants del municipi va ser l'acte més destacat de la XIII edició de la Fira de la Trumfa de Molló que es va celebrar el passat 9 de setembre de 2018.


A partir de les 10 hores, la Plaça Major i els carrers adjacents van acollir la FIRA DE LA TRUMFA DE MOLLÓ, amb venda de trumfa de la Vall de Camprodon, així com d'altres productes artesanals i locals, amb molta concurrència durant el matí. També el taller de decoració de trumfes per a la mainada va tenir molta participació.


L'acte estrella d'aquesta fira, com en les edicions anteriors, és la degustació de trumfa. Els 7 restaurants del municipi van servir 960 degustacions de trumfa. Can Calitxó va oferir un Rostit de poltre ecològic del Ripollès amb cremós de trumfes de Molló i remolatxa; El Costabona una crema freda de trumfa amb sardina fumada; la Fonda'l Gat uns pebrots del piquillo farcits de crema de truita de patates gratinats; Can Bertran unes trumfes de l'olla del pastor, Can Jordi un coc dolç de trumfa; Les Planes un puré de patata amb confitura de tomàquet i anxova; i el Restaurant Panoramix un gnocchi melòs de trunfa de Mollo, cremòs de formatge de Prats i cansalada cruixent de Can Parruc.


El concurs de "El teu pes en trumfes" va regalar 86 kg de trumfes a un dels participants que va ser afortunat amb el número guanyador del sorteig, obsequi de la Cooperativa Ramadera de Molló.


Finalment, Rosa Vila de Molló, va guanyar el "X Campionat Local de Pelar Trumfes" en ser la persona que les va pelar més ràpid i amb la pela més prima.


La fira és organitzada per l'Ajuntament de Molló, amb el suport econòmic de la Diputació de Girona, i amb la col·laboració de la Cooperativa ramadera de Molló i els restaurants del municipi.98 views0 comments

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page