top of page

La Diputació subvenciona amb 48.294€ destinats a vies públiques, cultura i camins.La Diputació de Girona ha atorgat a l'Ajuntament de Molló un total de 48.294,00€ corresponents al Fons de Cooperació Econòmica i Cultural de l'any 2019 per a dur a terme diverses actuacions d'inversió i manteniment al municipi.


D'aquest fons, 39.689,90€ es corresponen a la inversió de millora de diverses vies públiques del municipi, d'entre les quals destaca l'arranjament del carrer de Francesc Pastoret a Molló que es durà a terme a partir d'aquest setembre, amb la renovació del paviment i de les instal·lacions de serveis públics. També es faran arranjaments als Passeig del Vallespir, i als carrers de Setcases i de la Font Vella.


En matèria de Cultura, es destinaran 7.004,10€ al foment de les activitats culturals i festives. D'aquesta manera, la Diputació de Girona col·labora en el mateniment de les activitats que es duen a terme al municipi, com ara la Festa del Roser, la Cantada d'havaneres, la Festa de la Mainada, la Rebuda de la Flama del Canigó, la Festa de Sant Sebastià,...


Finalment, 1.600,00€ s'han destinat a la sega de vegetació dels marges de diversos camins municipals, tasca que s'ha realitzat aquests mesos de juliol i agost, i d'entre els quals destaquen els camins dels veïnats de Fabert, El Riberal, Ginestosa o Favars, entre d'altres.


Foto M. Urgell

42 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page