top of page

La Polifònica de Girona portarà "Dones a veus" a Molló


La Capella Polifònica de Girona presentarà DONES A VEUS a l’església de Santa Cecília de Molló el proper diumenge 10 de setembre a les 7 de la tarda.


DONES A VEUS és la darrera producció de nova creació de la Capella Polifònica de Girona. Un programa d'arranjaments corals de cançons catalanes actuals, protagonitzades, escrites o interpretades per dones. L'estrena va tenir lloc en el marc del festival “A cappella” de Girona de 2022 i va ser molt ben acollida pel públic.


El panorama de la música pop catalana és ric i divers, i noves veus de generacions molt joves i sensibles amb la igualtat de gènere han agafat un relleu merescudíssim amb propostes trencadores, inspirades i colpidores. Aquestes cançons, però, no havien trobat encara ningú que en fes versions corals. DONES A VEUS, la darrera producció de la Capella Polifònica de Girona, omple aquest buit.


DONES A VEUS és sobretot una reflexió sobre el paper de la dona en la societat i un crit de denúncia en contra de la guerra d'Ucraïna. Entre cançó i cançó, unes veus en off ofereixen testimonis de dones russes de la Segona Guerra Mundial, recollides per Svetlana Aleksiévitx

en el seu llibre La guerra no té cara de dona.


La Capella Polifònica de Girona, que dirigeix Martí Ferrer, autor dels arranjaments, compta

per a aquesta producció amb la col·laboració del pianista Joan Sadurní.


37 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page