top of page

Millora de les infraestructures ramaderes a la Muntanya de Molló.


L'Ajuntament de Molló, d'acord amb la Comissió de Pastures municipal que intervé en la gestió de les pastures de la Muntanya de Molló (comunals), ha millorat enguany algunes de les infraestructures ramaderes municipals.


Per una banda s'han adquirit les estructures per tenir una mànega ramadera mòbil. Aquesta mànega serveix als ramaders per tal de triar el bestiar que es troba lliure a la muntanya o per exemple durant la Tria de Mulats d'Espinavell. Amb aquesta infraestructura, que poden demanar tots els ramaders amb drets al comunal de Molló, es millora la gestió del bestiar a la muntanya i facilita als pagesos la càrrega dels animals.


Una altra de les actuacions dutes a terme enguany ha estat la instal·lació de més abeuradors a la Muntanya de Molló. L'any passat ja se'n van instal·lar 4 a les zones de Montfalgars, Collada de Prats i Font de Maçanells, i aquest any se n'han instal·lat a la zona de Puig Sistra, a les Saleres de Caderget i al Revolt del sanejador.


Aquestes actuacions ha tingut un cost de 5.040,32€, dels quals un 89% (4.482,03€) han estat finançats per la Diputació de Girona.

95 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page