top of page

Molló adquireix una nova pala llevaneus que permetrà millorar la neteja viària de neu.


L’Ajuntament de Molló ha adquirit una nova pala llevaneus per la minicarregadora de que ja disposa la brigada municipal. L’any passat, l’Ajuntament va adquirir una minicarregadora per a la neteja de neu, i ara aquesta nova pala permetrà millorar la prestació del servei.


Amb la compra d’aquesta pala la brigada municipal disposa d’un tractor i la seva pala llevaneus, dos escampadors de sal, una minicarregadora (que pot netejar els carrers més estrets) i ara aquesta nova pala. Amb tot plegat, es pretén millorar la prestació del servei de neteja viària de neu. Cal recordar, que el terme de Molló disposa de més de 60 quilòmetres de vies on cal netejar la neu i escampar sal. Les vies principals són les carreteres d’Espinavell, Fabert, Favars, El Riberal i Ginestosa, així com els carrers dels nuclis urbans i altres camins municipals.


Aquesta adquisició ha estat possible gràcies a una ajuda econòmica de la Diputació de Girona, que ha cobert el 95% del cost de la pala llevaneus. La Diputació també ha ajudat a sufragar en un 57% les despeses ordinàries de neteja de neu per part del municipi, que durant la temporada passada van ser forçà importants a causa de les nevades que es va produir, sobretot al gener i febrer de 2017.


En total, la millora i prestació d’aquest servei de neteja de neu, a la temporada 2016/17, ha estat de 10.879,55€, dels quals un 80% han estat assumits per la Diputació de Girona en el marc de les subvencions per a actuacions municipals per nevades.


30 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page