top of page

Reoberta al trànsit la pista forestal d'Espinavell a Setcases


Aquesta setmana s'ha reobert al trànsit la pista forestal d'Espinavell a Setcases. Els forts aiguats del 14-15 d'octubre de 2018 van provocar molts danys a aquest camí rural que comunica Espinavell amb Setcases, i des de llavors no s'hi podia circular, sobretot per una forta esllavissada al Torrent de Carboners, al terme de Setcases, que es va endur el camí.


Per la part del terme de Molló s'hi van dur a terme diverses actuacions durant el mesos de desembre de 2018 a març de 2019 per millorar el desperfectes, amb la construcció de dues esculleres, la neteja d'embornals, i una compactació del paviment. El cost total d'aquests treballs ha estat de 11.994,73€ assumits per fons propis municipals.


Per la part de Setcases, aquests dies s'ha estat treballant per arranjar provisionalment el tram de camí esllavissat per generar un pas de vehicles, mentre la Generalitat dugui a terme una actuació de major envergadura per solucionar la mobilitat i seguretat d'aquest tram del Torrent de Carboners.1,194 views0 comments

留言


留言功能已關閉。
bottom of page