Reoberta la circulació a la pista d'Espinavell a Setcases


Des d'aquest 29 de març de 2021, per acord dels ajuntaments de Setcases i de Molló que són els titulars de la via, s'ha reobert al trànsit rodat la pista forestal que va d'Espinavell a Setcases.


Durant el mesos d'hivern aquesta pista es tanca al trànsit pel perill que suposa circular-hi a causa de les condicions meteorològiques de neu, gel i vent, sobretot a les zones més altes properes a la Collada Fonda (1.900 metres d'altitud), o a les obagues de la carretera, on moltes vegades hi ha congestes de neu.


Cal recordar que alguns dies de primavera pot fer mal temps i acumular-s'hi neu o gel, pel què es demana precaució si hi circuleu.


Des d'aquesta pista, d'uns 23 km de recorregut sense asfaltar, es poden contemplar paisatges de gran bellesa natural, descobrir el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, gaudir de l'activitat ramadera que s'hi troba, ser punt de partida de diverses excursions (com ara el naixement del riu Ritort, l'ascensió al Costabona o al Roca Colom) o realitzar la travessa cap al Canigó.

164 views0 comments

Ajuntament de Molló - Carrer de Sant Sebastià, 2 - 17868 Molló (El Ripollès, Girona) - 972740387

 

Seu electrònica | Tots els drets reservats | Protecció de dades | Cookies | Avís legal

 z