top of page

S'actualitza i s'imprimeixen 2.000 exemplars del fulletó turístic municipal


L'Àrea de Turisme de la Regidoria de Benestar, Ciutadania i Qualitat de Vida de l'Ajuntament ha treballat els darrers mesos per actualitzar el fulletó turístic de Molló. Coincidint amb el fet que s'han exhaurit els fulletons fins ara existents, s'ha procedit a actualitzar la nova edició d'aquest material promocional.


Concretament s'han actualitzat els establiments o les seves dades de contacte, s'han renovat algunes fotografies, i s'han modificat algunes de les rutes que hi apareixen.


Aquest fulletó, del qual se n'imprimiran 2.000 exemplars, té el format d'un DIN-A3, està imprès a color i a dues cares, i en idioma català ja que va dirigit al públic de proximitat.


El fulletó es pot trobar en paper a l'Ajuntament de Molló o a l'oficina de turisme de la Vall de Camprodon. També es pot descarregar al web https://www.mollo.cat/patrimoni. Aquest fulletó es fa servir també per quan es va a fires o esdeveniments de caràcter turístic.


Des de l'Àrea de Turisme, conjuntament amb el Projecte FEDER de turisme i natura del Consell Comarcal del Ripollès on participa l'Ajuntament de Molló, es treballa en un altre fulletó municipal, amb 4 idiomes, que servirà pel públic o turisme internacional.


73 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page