top of page

S'instal·len 4 punts de sal potassa per a ús dels veïns i veïnes.

Updated: Dec 27, 2018Aquestes setmanes, i amb l'inici de l'hivern i el fred, l'Ajuntament ha instal·lat per primera vegada 4 contenidors de sal potassa en diferents llocs del terme municipal.


Aquests dipòsits contenten 200 litres de sal potassa i estan ubicats en llocs de pas (per facilitar-ne la seva distribució) o pròxims a llocs ombrívols de carreteres on l'ajuntament en fa el manteniment hivernal (per escampar-ne en cas de necessitat).


Concretament els 4 punts es troben a:


  • Plaça de la Font Vella de Molló.

  • Pont de Sant Benet (GIV-5225) a Espinavell.

  • Benzinera-Can Pairó (C-38) a Ginestosa.

  • Plaça de Fabert.


Aquests contenidors seran abastits per l'Ajuntament durant la temporada de gelades, i hi poden acudir els veïns i veïnes que necesitin una mica de sal potassa pels seus camins particulars. En tot cas, aquesta sal no és per fer la neteja de camins o carreteres particulars llargues (cal que la propietat se la compri), i queda totalment prohibit tirar-la a vies públiques (carrers i carreteres municipals, carreteres titularitat de la Diputació o la Generalitat).


La idea d'aquests salers és ajudar a la brigada municipal a reforçar l'estesa de sal a carreteres i camins ombrívols, i perquè el veïnat n'agafi per tirar-ne una mica a espais o caminets de la seva propietat.


186 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page