top of page

Subvenció de 9.300,62€ de la Diputació per cultura, camins i noves tecnologies


La Diputació de Girona ha atorgat un total de 9.300,62€ de subvenció, en el marc del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2022, per destinar a despeses de cultura, camins i noves tecnologies.


Del total rebut, 7.004,10€ estan destinats a cultura, 1.600,00€ a camins i 696,52€ a noves tecnologies.


Pel què fa a cultura, els diners es destinen a sufragar part de les despeses de l'àmbit de cultura i festes, i ajuden a finançar activitats de la Rebuda de la Flama del Canigó, la Festa del Roser, la Festa de la Mainada, la cantada d'havaneres, la festa d'Espinavell o les ballades de sardanes.


L'import rebut en matèria de camins, es destina als treballs de sega de la vegetació de marges de camins i carreteres municipals. Enguany s'ha actuat a la carretera de Favars, del Riberal, de Ginestosa, de Fabert, del cementiri, de Can Marsal-Can Roca, d'Espinavell a Setcases,... entre d'altres. Aquesta actuació ha tingut un cost total de 7.106,33, dels quals un 22,5% han estat subvencionats amb aquesta ajuda de la Diputació.


Finalment, 696,52€ han ajudat a finançar la compra de material informàtic per les oficines municipals, pel què s'ha pogut renovar part del maquinari de treball diari del personal administratiu.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page