top of page

Torna el cicle de música de la capella d'EspinavellEls veïns i veïnes d'Espinavell, conjuntament amb la parròquia, han organitzat un any més el cicle de concerts de la capella d'Espinavell. Es tracta de tres concerts que es duran a terme durant aquest estiu, a fi de recollir fons per les obres de restauració de la Capella d'Espinavell, tal i com ja s'ha fet en dues edicions anteriorment.


Des de fa uns anys, el veïnat va decidir dur a terme diverses obres de voluntariat per tal d'arranjar la capella de la Mare de Déu de les Neus d'Espinavell, que es trobava en força mal estat. Així doncs, gràcies a l'ajuda dels voluntaris s'ha pogut arranjar el teulat, el campanar i la seva escala, les parets interiors amb l'absis central i murs laterals, la ventilació lateral exterior dels murs de llevant, la millora dels bancs i la fusta interior, i l'arranjament de les escales exteriors. Encara queda feina amb el cor i la seva escala accés, treballs de fusteria i la il·luminació interior.


Per aconseguir fons per a dur a terme tots aquests treballs, el veïnat ha organitzat 3 concerts per a recollir fons. El 30 de juny hi haurà "Caminant per la història del Blues" amb The Rusties Blues Trio, el 28 de juliol "Concert estiuenc d'acordió" amb Xantal Montsec Miquel, i el 18 d'agost "Cançons a través del temps" amb Mireia Cabestre, veu i piano.162 views0 comments

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page