top of page

Transports i habitatge centren la visita a Molló del delegat del Govern de la Generalitat a Girona


Aquest dijous 13 de febrer el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Vila, ha realitzat una visita institucional a l'Ajuntament de Molló.


El delegat del Govern, que s'ha reunit amb l'alcalde Josep Coma i diversos regidors del municipi, s'ha posat a disposició de l'Ajuntament per tot allò que calgui i per tractar qüestions diverses en què la Generalitat hi pugui intervenir.


Des de l'Ajuntament s'han traslladat al delegat del Govern diversos temes que actualment afecten el municipi i que són competència de la Generalitat, d'entre els quals destaquen:


  • Transport públic: s'ha exposat la situació actual del transport públic al municipi, i la necessitat de millorar-lo amb solucions com ara la modificació del transport a la demanda.

  • Neteja viària de neu a la carretera C-38: s'han demanat millores en la neteja de neu de la carretera de Camprodon a Coll d'Ares, sobretot amb episodis de nevades generals.

  • Habitatge públic: s'ha sol·licitat ajuda tècnica per tal de tirar endavant el projecte de construcció d'habitatges de protecció oficial al municipi.

46 views0 comments

Комментарии


Комментарии отключены.
bottom of page