Refugo Els Estudis d'Espinavell

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Icono de la aplicación Instagram

Aquest equipament es troba al Carrer d'Ençà, 5, d'Espinavell. Consulta horaris, preus i tarifes al web específic del refugi: http://refugielsestudis.wordpress.com/

 

 

REFUGI MUNICIPAL "ELS ESTUDIS" D'ESPINAVELL

Carrer d'Ençà, 5

17868 Espinavell (Molló)

 

refugielsestudis@gmail.com 

Telf. +0034 666.57.74.47 (informació i reserves)

 

 

Consulta el reglament municipal del servei aquí

 

 

 

 

 

 

 

 


El municipi de Molló s'estructura en un agregat i set veïnats. 


El primer veïnat fa referència al nucli d'Espinavell, enfilat a la falda del Coll Pregon, camí natural cap a la Presta, i situat a 1.350 m d'altitud, va créixer entorn l'església de la Mare de Déu de les Neus. S'identifiquen clarament quatre carrers orientats als quatre punts cardinals respecte d'aquest edifici, i que són: a migjorn el carrer d'Avall, a ponent el carrer d'Enllà, a llevant el carrer d'Ençà, i al nord el carrer d'Amunt. Veritablement, els noms d'aquestes vies no poden ser més geogràfics. A les faldes del poble s'estén una gran plana, denominada les Planes, on té lloc la popular Tria de Mulats d'Espinavell (13 d'octubre).


El Refugi dels Estudis, al veïnat d’Espinavell, és una instal·lació municipal situada en un punt estratègic de Molló. 
El refugi ofereix al visitant diverses possibilitats turístiques i de lleure en un entorn privilegiat: lloguer de l'edifici per un dia, pernoctació, barbacoa, acampada, rutes en BTT i a peu. 


Atesa la situació del refugi, l'Ajuntament de Molló pretén que aquesta instal·lació tingui un paper important en la sensibilització dels visitants de la zona envers la protecció i coneixement de l'entorn. En aquest sentit, l'Ajuntament ha cregut convenient l'aprovació d'aquesta normativa que permeti als visitants facilitar les pràctiques del senderisme, del muntanyisme i de l'excursionisme en general, així com també l'organització de trobades educatives, lúdiques o festives de col·lectius en un entorn natural. 

20130802_194321.jpg

1/20

Ajuntament de Molló - Carrer de Sant Sebastià, 2 - 17868 Molló (El Ripollès, Girona) - 972740387

 

Seu electrònica | Tots els drets reservats | Protecció de dades | Cookies | Avís legal

 z