top of page

22 de novembre: Santa Cecília en format reduït per la COVID-19

Updated: Nov 13, 2020


Del 20 al 23 de novembre s'havia de dur a terme una nova edició de la Festa Major de Molló en honor a Santa Cecília, patrona de la població.


Malauradament la situació actual provocada per la COVID-19 i les mesures dictades per les autoritats sanitàries no permeten celebrar-la tal i com voldríem, pel què la Comissió de Festes de Molló i la Regidoria d'Afers Culturals, Agenda Digital i Participació de l'Ajuntament de Molló han decidit suspendre la majoria d'actes i mantenir només els que són permesos i es poden complir amb les mesures de seguretat. Així doncs, i al fet que la majoria d'actes s'havien de fer a la sala polivalent o al centre social Migjorn (espais petits, amb molta gent, tancats pel fred,...) ha provocat que no es puguin dur a terme ni balls de nit, ni inflables, ni concerts, ni jocs de cartes... Tampoc es durà a terme l'esmorzar del dilluns amb productes de la matança del porc ja que tot i ser a l'aire lliure, suposa que un grup d'unes 100 de persones mengin sense mascareta i parlin entre elles.


Així doncs, s'ha cregut convenient només dur a terme el repicament de campanes i la missa solemne (amb aforament limitat, mascareta i gel hidroalcohòlic).


Estigueu atents al web i a les xarxes socials municipals per tenir coneixement dels canvis que es puguin produir.


Tota la informació de la festa a https://www.mollo.cat/fmmollo
248 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page