REBUDA FLAMA DEL CANIGÓ '20

REBUDA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ 2020

23 de juny de 2020, a Coll d'Ares:

 

Programa especial a causa de la situació de crisi sanitària provocada pel COVID-19.

ACTES A COLL D’ARES:

Des de les 8 hores, Òmnium Cultural organitza la recollida de la Flama del Canigó des de l'escultura-peveter Flama d'Arrels de Coll d'Ares. Els equips de foc o qui vulgui recollir la flama, ho podrà fer anant a Coll d'Ares i encenent la seva torxa amb aquest foc. Està previst que diversos petits grups al llarg del matí recullin la flama a Coll d'Ares, per la impossibilitat engunay d'accedir al massís del Canigó.

 

Més informació a https://www.omnium.cat/ca/projectes/flama-canigo/permisos-i-protcols/

 

 

A la tarda, rebuda de la Flama del Canigó per part de Tradicat i l'Ajuntament de Molló de mans de les entitats de Catalunya Nord. 

ACTES A MOLLÓ:

A les 16:15 h, a la Casa de la Vila: Rebuda de la Flama del Canigó. Parlaments de benvinguda, lectura del Manifest de Sant Joan-Països Catalans, Cant dels Segadors.

A les 22 h, s’insta la ciutadania a encendre una espelma als balcons de totes les cases per retre homenatge a totes les víctimes i els afectats del coronavirus, als serveis essencials, així com als presos i exiliats, i a totes les persones que treballen per mantenir vives les tradicions -com la mateixa Flama-, fins i tot en els moments més difícils

Ajuntament de Molló - Carrer de Sant Sebastià, 2 - 17868 Molló (El Ripollès, Girona) - 972740387

 

Seu electrònica | Tots els drets reservats | Protecció de dades | Cookies | Avís legal

 z