top of page

Rutes en BTT pel municipi i entorns

                                                                                                          Volta a Coll d’Ares

Més informació aquí

 

 

Dificultat Elevada

Temps: 4 hores 30 minuts

Km: 42,52

Desnivell: 1094m

 

Aquesta ruta, amb unes vistes panoràmiques esplèndides, enllaça Camprodon i el Coll d’Ares, passant per Font Rubí i l’antiga casilla de carrabiners, fins l’antic pas fronterer.  Des d’allà cal creuar al cantó de Prats de Molló fins la Torre del Mir, antiga torre de guaita i punt més alt de la ruta, a partir d’on anirem resseguint la línia fronterera fins a Coll Pregon, des d’on baixarem fins Espinavell, per continuar fins a Molló. Des d’allà cal baixar a El Riberal, camí altra vegada cap a Font Rubí i Camprodon.

 

 

Ruta de la Transhumància: de Prats de Molló a Espinavell

Més informació aquí

 

Dificultat mitjana

Temps: 2 hores i 15 minuts

Km: 23,00

 

Aquest tram forma part de la Ruta de la Transhumància que va de Pi (Conflent) a Matamala (Ripollès) i que feien molts ramats per anar a pasturar de la Catalunya Central al massís del Canigó. El tram de ruta que us proposem va de Prats de Molló a Espinavell (etapa 2) amb una ascensió acumulada de 1.032 m. Recomanat fer-la des de la primavera fins la tardor, doncs, tot i que l’altitud màxima és de 1.626 metres, podem trobar neu a la carena fronterera.

 

Molló – Mines del Costabona - Molló

Més informació aquí

 

 

Dificultat Difícil

Circular

Temps: 5 hores 30 minuts

Km: 30,45

 

Sortida de Molló en direcció a Fabert. Des d’allà cap enfilar fins a la carena de que de frontera i anar-la seguint fins al coll de Siern. Després cal seguir el camí fins a la pista de La Presta, pujar per la collada de l´Ullat, Mines del Costabona i planejar fins al camí de la Collada Fonda al Costabona. De la Collada Fonda cal empalmar fins al GR11,  i tornar a Molló per Puig Moscós.

 

 

Pirinexus: de la Costa Brava al Pirineu

Més informació aquí

 

 

Dificultat mitjana

Circular

Temps: Diverses etapes

Km: 353

 

Pirinexus és una ruta circular de 353 quilòmetres de recorregut, que uneix la Catalunya Nord amb les comarques Gironines. Està pensada per a poder-se fer per etapes. Es pot recórrer a diferents ritmes o començar-la per llocs diferents. Combina trams de vies verdes amb altres tipologies de rutes ciclables (camins rurals o carreteres locals). Cal adaptar-se a l’orografia del terreny i a les vies existents.

 

bottom of page