top of page
photo3.jpg
Biblioteca i telecentre "Francesc Pastoret"

BIBLIOTECA-TELECENTRE

C/ de Sant Sebastià, 2, 2a planta

17868 - Molló

biblioteca@mollo.cat

 

Aquest equipament es troba a la 2a planta de la Casa de la Vila, i l'accés és obert a tothom (amb domicili al municipi) que té la targeta. Aquesta targeta cal fer-la a l'Ajuntament, en horari d'oficina, i té un cost de 7,5€ (15€ els duplicats)

 

Horari d'obertura (amb accés per targeta):

De dilluns a diumenge (festius inclosos): de 9 a 20 hores.

Consulta els catàlegs dels fons bibliogràfics que tenim:

  • El Catàleg Bibliogràfic conté tot el fons de llibres que hi ha a la Biblioteca.

  • El Catàleg d'Atles i Enciclopèdies conté tot el fons d'atles, enciclopèdies i diccionaris que hi ha a la Biblioteca.

  • El Catàleg Bibliogràfic conté tot el fons de revistes periòdiques que hi ha a la Biblioteca.

 

PUC AGAFAR LLIBRES EN PRÉSTEC?

- Sí. Cal apuntar el vostre nom, cognoms, DNI, títol del llibre i data de préstec al llistat que hi ha a la Biblioteca. La data límit de retorn no hauria de ser superior a 60 dies. Sigueu responsables.

Qualsevol incompliment d'aquestes normes, en funció del seu grau, poden comportar períodes de sanció que van dels 15 dies als 3 mesos, fins a arribar a l'expulsió definitiva de l'equipament al fer-ne un mal ús.

 

Per a qualsevol qüestió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu biblioteca@mollo.cat o al 972.74.03.87.

WIFI GRATUÏT

a tota la Biblioteca! 

NORMES I RECOMANACIONS

 

Us recordem que qualsevol persona major de 18 anys i amb domicili al municipi de Molló (empadronat o no) pot sol·licitar presencialment a les oficines de l'Ajuntament una targeta per accedir a l'equipament (7,5€). En cas de pèrdua o robatori, cal avisar de seguida a l'Ajuntament, i la renovació de targeta en aquest cas tindrà un cost de 15 euros.


Els menors de 14 anys no poden accedir sols a l'equipament, que sempre hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable. En cas que es registri l'entrada de menors de 14 anys sense la presència d'un adult responsable, es retirarà definitivament l'accés a l'equipament per part del titular de la targeta i la impossibilitat al menor d'accedir a l'equipament una vegada faci els 14 anys.

Us recordem també que les targetes són personals i intransferibles (només les pot utilitzar l’usuari).

RECORDEU:

- Quan marxeu tanqueu el llum del sector de la biblioteca (els del rebedor es tanquen sols).
- Tanqueu tots els llums de l’escala de la Casa de la Vila.
- Assegureu-vos que heu tancat tots els ordinadors i que les cadires i finestres han quedat tancades o al seu lloc.
- Assegureu-vos quan sortiu que la porta de la biblioteca i de la Casa de la Vila queden ben tancades. Us podríem exigir responsabilitats, ja que queda constància de qui entra (i si heu deixat la porta oberta pot entrar qualsevol i us haurem registrat a vosaltres).

 

 

NOTA DE PREMSA DE LA DELEGACIÓ DEL GOVERN DE LA GENERALITAT A GIRONA

S'Inaugura la reforma dels nous espais per a ús social de l'Ajuntament de Molló
El delegat del Govern ha destacat la importància dels ajuntaments petits en la gestió de proximitat i en la preservació de la identitat

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, l’alcalde de Molló, Josep Coma, i el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy, han inaugurat avui les obres de reforma de la sotacoberta de l’Ajuntament per ubicar-hi l’arxiu municipal, la nova biblioteca-sala de lectura, el telecentre i espais per a entitats. A l'acte també hi ha estat present el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira.

Casadesús ha volgut en la seva intervenció fer una defensa dels ajuntaments petits. Enfront de possibles iniciatives que puguin menystenir les corporacions locals, el delegat del Govern ha destacat "la importància dels ajuntaments com Mollló per millorar els serveis per als ciutadans com els que inaugurem avui i també en la preservació de la identitat". A més s'ha preguntat si tots els equipaments i serveis que ha assolit el poble des de la democràcia, s'haurien pogut fet sense una estructura municipal. "Jo estic segur que no s'haguessin pogut fer i per això cal posar en valor el model dels ajuntaments dels municipis més petits".  

Els equipaments que avui s'han posat en funcionament han afectat una superfície de 293m² i han contemplat la reforma interior per crear els nous quatre espais d’ús social. La biblioteca-sala de lectura i el telecentre ocupaven fins ara un espai a la planta baixa que havia quedat petit. La nova ubicació permetrà ampliar el fons bibliogràfic i també utilitzar les noves tecnologies en un espai més gran i còmode.

A la nova planta també s’hi ha instal·lat l’arxiu, on s’hi ha traslladat tota la documentació posterior a l’any 2003 ja que la dels anys anteriors es va cedir a l’Arxiu Comarcal del Ripollès. L’espai per a entitats municipals consta de dos despatxos que se cediran gratuïtament a aquelles que ho demanin.

Aquesta actuació té un pressupost de 170.306 euros i ha comptat amb una aportació, dins el Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC), de 160.000 euros per part de la Generalitat i la Diputació de Girona. Les obres ja estan totalment acabades i els nous equipaments ja entraran en ple funcionament a partir de la setmana vinent. L’Ajuntament ja havia reformat la primera planta de l’edifici el 2003. La inauguració d'avui ha coincidit amb la festa del Roser de Molló.

bottom of page