Festa del Roser de Molló

del 10 al 13 de juliol de 2020

Informació d'última hora:

 • 08/07/20: En aplicació de la normativa aprovada per la Generalitat de Catalunya, serà obligatori l'ús de mascareta en tots els actes de la festa, independentment del que quedi recollit en aquestes instruccions.

Aquesta Festa del Roser, posa’t el mocador i el barret!

Sempre que es facin actes a la carpa de la Festa Major, al bar de la Comissió de Festes hi haurà

venda del mocador i del barret de la festa d’enguany! Preu del pack: 10€

 

 

Divendres, 10 de juliol de 2020

 

A les 11 hores, MATÍ JOVE AMB GIMCANA, a la Plaça Migjorn

Activitat organitzada pel Servei de Joventut del Ripollès. Destinada a joves de 12 a 17 anys. No cal inscripció prèvia. Quan vinguis a l’activitat, cal portar el full de declaració responsable signat pel pare, mare o tutor i que es pot descarregar aquí: Declaració responsable activitat Mati Jove.

 

A la tarda, CONCURS DE GUARNITS DE BALCONS, pels carrers del poble

Com que els veïns dels carrers no s’han pogut trobar durant el confinament per preparar els decorats dels carrers, enguany es farà Concurs de guarnits de balcons. Així cada família pot decorar el seu balcó sense necessitat de trobar-se amb els veïns. Poden participar totes les cases del poble de Molló. Si hi participeu, aviseu a algú de la Comissió de Festes perquè el jurat passi a valorar-vos. Els balcons han d’estar guarnits abans del dissabte 11 de juliol a les 14 hores. Si us plau, almenys poseu la Senyera perquè es noti que és festa major!

 

22:00 hores, SOPAR POPULAR DE CARMANYOLA, a la Plaça Major

Sopar de carmanyola on cadascú es porta el seu menjar. L’organització proporcionarà taules i cadires que cadascú s’haurà d’agafar i retornar des del remolc municipal. No es podran agrupar més de 20 persones per taula. Es podrà ocupar el carrer de Sant Sebastià des de la Font de Can Masó, Plaça Major i carrer de l’Església.

00:00 hores, “XUPINASSO” D’INICI DE FESTA, a la Plaça Major

 

00:15 hores, ESPECTACLE PIROMUSICAL D’OBERTURA DE LA FESTA

L’espectacle d’enguany serà més aeri, pel què es recomana que la gent el miri des de qualsevol punt on es veu l’església de Santa Cecília (zona verda església, Passeig del Vallespir, Castanyers,...). Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta.

 

00:30 hores, CONCERT REMEMBER AMB COCODRIL CLUB, a la carpa de la Festa Major

Concert de nit amb la banda del Cocodril Club. No és un ball, sinó que la gent podrà gaudir del concert a peu dret amb el seu grup d’amics o familiars, tot escoltant els èxits de la música i movent una mica l’esquelet. Les persones que assisteixin a aquest acte no es podran moure per tota la pista, sinó que hauran de romandre al seu sector. Hi haurà aforament limitat (en funció de si plou o no, l’aforament serà diferent) i una vegada complet no podrà entrar ningú més al recinte. Es recomana entrar al recinte entre les 00:30 i la 01:00 hores. Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta. S’haurà de fer ús de gel desinfectant de forma obligatòria. Al entrar al recinte, caldrà omplir un full de declaració responsable. Hi haurà servei de bar i lavabos amb totes les precaucions. Si una persona incompleix alguna de les normes o fa cas omís als avisos de l’organització serà expulsat i denunciat als Mossos d’Esquadra. Quan el concert acabi, s’expulsarà a totes les persones del recinte.

 

 

Dissabte, 11 de juliol de 2020

 

10:00 hores, INFLABLES PER LA MAINADA, a la plaça Migjorn i la plaça del Conflent.

Inflables on la mainada podrà gaudir de forma individual d’un circuit de pista americana. Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta. S’haurà de fer ús de gel desinfectant de forma obligatòria.

 

17:00 hores, BICICRUCIS, a la Plaça Major.

A partir de les 17 h es donarà sortida per grups del Bicicrucis. Aquests grups faran la ruta en solitari, sense que es vagi junts tot el grup de participants. És a dir, cadascú anirà fent el seu recorregut al seu ritme. Establiments on es farà parada: Les Planes, Panoramix, Calitxó, Costabona-Can Bruel, Can Bertran i Can Parruc. No hi haurà res per menjar als establiments i aquests proporcionaran got d’ús individual. Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta.

 

19:00 hores, ANIMACIÓ AMB LA XARANGA BLOC QUILOMBO, pels carrers del poble

No es farà cercavila, sinó que la banda actuarà pels carrers del poble. Es recomana veure l’espectacle des dels balcons de casa o assentat als carrers Sant Sebastià, Plaça Major i Església que es on es farà el recorregut. Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta.

 

23:30 hores, CONCERT AMB LA KINKI BAND, a la carpa de la Festa Major

Concert de nit amb la banda la Kinki Band. No és un ball, sinó que la gent podrà gaudir del concert a peu dret amb el seu grup d’amics o familiars, tot escoltant la música i movent una mica l’esquelet. Les persones que assisteixin a aquest acte no es podran moure per tota la pista, sinó que hauran de romandre al seu sector. Hi haurà aforament limitat (en funció de si plou o no, l’aforament serà diferent) i una vegada complet no podrà entrar ningú més al recinte. Es recomana entrar al recinte entre les 23:15 i la 23:45 hores. Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta. S’haurà de fer ús de gel desinfectant de forma obligatòria. Al entrar al recinte, caldrà omplir un full de declaració responsable. Hi haurà servei de bar i lavabos amb totes les precaucions. Si una persona incompleix alguna de les normes o fa cas omís als avisos de l’organització serà expulsat i denunciat als Mossos d’Esquadra. Quan el concert acabi, s’expulsarà a totes les persones del recinte.

 

 

Diumenge, 12 de juliol de 2020

 

11:00 hores, REPICAMENT DE CAMPANES

 

11:15 hores PASSANT DES DE LA CASA DE LA VILA

Només faran aquest passant des de la Casa de la Vila a l’església la cobla i les autoritats municipals. Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta.

11:30 hores, MISSA SOLEMNE MARE DE DÉU DEL ROSER, a l’Església de Santa Cecília

Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta.

 

12:15 hores, BENEDICCIÓ DE VEHICLES, al carrer de l’Església

Cada vehicle passarà davant de l’església per ser beneït. Caldrà fer donatiu en moneda o bitllet per tenir medalla. Els conductors hauran de portar mascareta obligatòria per garantir l’entrega de la medalla.

 

12:30 hores, SARDANES AMB LA COBLA AGRAMUNT, a la Plaça Major

Es recomana fer rotllanes petites i ballar sempre al costat de les mateixes persones. És obligatori l’ús de mascareta i gel desinfectant durant la ballada.

 

17:00 hores, ANIMACIÓ INFANTIL AMB JAUME BARRI, a la carpa de la Festa Major

Es faran balls individuals (pare/mare/familiar amb criatura) i no balls de grup. Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta. S’haurà de fer ús de gel desinfectant de forma obligatòria. Hi haurà servei de bar i lavabos amb totes les precaucions.

 

18:30 hores, SARDANES AMB LA COBLA AGRAMUNT, a la carpa de la Festa Major

Es recomana fer rotllanes petites i ballar sempre al costat de les mateixes persones. És obligatori l’ús de mascareta i gel desinfectant durant la ballada.

 

23:00 hores, ESPECTACLE DE MAGIA AMB EL MAG MARIN, a la carpa de la Festa Major

Espectacle de màgia amb el públic assentat amb cadires. És obligatori l’ús de mascareta. S’haurà de fer ús de gel desinfectant de forma obligatòria. Hi haurà servei de bar i lavabos amb totes les precaucions.

 

 

Dilluns, 13 de juliol de 2020

 

10:30 hores, GIMCANA A LA PISCINA, a la piscina municipal

Gimcana individual a la piscina. Si no es pot garantir la distància de 1,5 metres, és obligatori l’ús de mascareta, sobretot pel públic que s’ho miri, no per les persones quan estiguin dins l’aigua de la piscina. L’aigua tractada de la piscina no suposa cap risc de contagi. S’haurà de fer ús de gel desinfectant de forma obligatòria.

 

14:00 hores, DINAR DEL ROSER, a la Plaça Major

Menú: fideuà, pollastre, gelat, pa, vi, aigua, cafè i gotes. Tiquets: 12 euros ADULT / 10 euros INFANTIL. A la venda a Can Bertran, Can Bruel i Can Parruc fins al dia 11 de juliol de 2020. Les persones amb tiquet podran recollir el seu menú i menjar-se’l a casa o bé treure les seves taules i cadires i dinar al mig del carrer de Sant Sebastià, a la Plaça Major i carrer de l’Església. No pot haver-hi taules/grup de més de 20 persones.

 

18:00 hores, CONCERT DE FESTA AMB L’ORQUESTRA SELVATANA, a la carpa de la Festa Major

Concert de música gratuït amb el públic assentat amb cadires. És obligatori l’ús de mascareta. S’haurà de fer ús de gel desinfectant de forma obligatòria. Hi haurà servei de bar i lavabos amb totes les precaucions. Per aquest espectacle caldrà apuntar-se prèviament:

 • Persones empadronades o amb residència a Molló: poden reservar plaça pel concert (ells o familiars que estiguin empadronats o tinguin residència al municipi) des del 30 de juny al 5 de juliol.

 • Públic en general: si queden places lliures, a partir del 6 de juliol i fins a exhaurir-se.

 • La reserva de plaça es pot fer:

  • De forma presencial a l’Ajuntament de Molló  en horari d’oficina (veure horaris a www.mollo.cat/oac),

  • Trucant al 972740387 (Cal facilitar nom i cognoms dels interessats, i adreça de residència).

  • Enviant un correu a info@mollo.cat posant nom i cognoms de les persones interessades i adreça de residència a Molló.  

 • Des de l’Ajuntament us confirmarem la reserva de plaça i us apuntarem a la llista. Sense aquesta confirmació no hi ha reserva de plaça. El dia del concert, per entrar, caldrà estar a la llista.  

 

20:00 hores, PREMIS DE CONCURS DE GUARNITS DE BALCONS,  a la carpa de la Festa Major

 

20:30 hores, BALL DEL ROSER, a la carpa de la Festa Major

Es podrà ballar el Ball del Roser amb parella. És obligatori l’ús de mascareta. S’haurà de fer ús de gel desinfectant de forma obligatòria.

 

NOTES:

 • Pengeu les senyeres al balcó, que es noti que és festa major!

 • Del divendres 10 de juliol a les 15 hores i fins el dilluns 13 de juliol a les 24 hores, els carrers Plaça Major, Església, Sant Sebastià (des de la Font de Can Masó), Guardiola (des del Grell) i Font Vella estaran tancats al trànsit.

 • Porteu mascareta a la majoria d’actes, i sempre que no es pugui garantir la distància de 1,5 metres entre grups/família. Feu ús del gel hidroalcohòlic desinfectant.

 • L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol acte, sense previ avís, per necessitats, per qüestions diverses o en funció de les instruccions de les autoritats competents.

 • Amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

 

 

La participació a qualsevol acte de la festa és responsabilitat de cadascú. L’organització no es fa responsable de l’incompliment de mesures descrites en aquest programa-protocol de la festa, i es reserva el dret de denunciar als Mossos d’Esquadra a les persones que l’incompleixin. Fem la festa amb responsabilitat i seguretat!


Ajuntament de Molló - Carrer de Sant Sebastià, 2 - 17868 Molló (El Ripollès, Girona) - 972740387

 

Seu electrònica | Tots els drets reservats | Protecció de dades | Cookies | Avís legal

 z