top of page

Informació sobre el desplegament de la fibra òptica a Molló per part de Goufone.


El passat 17 d'agost es va dur a terme la reunió informativa sobre la fibra òptica a Molló. L'acte va comptar unes paraules de benvinguda per part de l'alcalde de Molló, i en acabat membres de l'Associació de Noves Tecnologies de la Vall del Ritort van explicar l'estat actual de la xarxa de banda ampla mitjançant radioenllaços que actualment dóna servei d'accés a internet a moltes de les llars i empreses del municipi.


Bàsicament es va explicar que el sistema de la xarxa actual s'està quedant ràpidament obsolet, que ampliar-lo requereix d’un esforç econòmic molt elevat i que la única solució fiable i duradora és la de passar-se a la fibra òptica. Podeu consultar aquí la informació o resum de la seva intervenció.


Després, membres de l'empresa Goufone, van explicar que estan interessats en desplegar la fibra òptica al nucli de Molló i entorns (urbanització Favars), sempre i quan hi hagi un volum d'interessats suficient per a dur a terme la inversió (van parlar de l'entorn de 80 possibles abonats). També estudien la possibilitat d'estendre-la a Espinavell, Fabert, Ginestosa o masies disseminades si hi ha acord entre l'empresa i el veïnat.


En aquests enllaços es pot consultar la informació de Goufone:

Ara, hi ha temps fins al 30 de setembre de 2018, per fer arribar la vostra butlleta d'interessats omplerta a Goufone, i al mes d'octubre es farà una altra reunió informativa per valorar si es fa el desplegament i a quines zones del municipi.


La butlleta es pot fer arribar a Goufone per email a info@goufone.com o portar-la a l'Ajuntament de Molló.
418 views0 comments

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page