top of page

L'Ajuntament reparteix gratuïtament més de 500 mascaretes entre la ciutadania i botigues


Durant aquestes setmanes de pandèmia a causa del COVID-19, l'Ajuntament de Molló ha repartit gratuïtament més de 500 mascaretes i una desena de protectors facials entre la ciutadania i empreses amb atenció al públic al municipi.


Durant diversos dies s'ha fet entrega de mascaretes a persones empadronades o que tenen residència al municipi i que es trobaven aquí durant la crisi sanitària. Aquestes mascaretes s'han entregat en punts com l'Ajuntament, la Plaça Major de Molló, la Placeta de Fabert o davant l'església de la Mare de Déu de les Neus d'Espinavell.


Aquestes mascaretes han estat donades per entitats com Dipsalut-Diputació de Girona (unes 20), l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (unes 20), l'Assemblea Nacional Catalana - Vall de Camprodon (unes 60) i una compra que va fer l'Ajuntament de més de 400 a través d'una compra agregada amb el Consell comarcal del Ripollès.


L'Ajuntament vol agrair a les voluntàries del municipi (Rosa, Paquita i Fina) que han cosit algunes d'aquestes mascaretes.


També s'han repartit una desena de pantalles facials fetes i donades per les empreses EMOL, GIPSA, NOEL i 3D Tècnics, que s'han fet arribar a establiments i botigues obertes del municipi. L'Ajuntament de Molló també vol agrair a aquestes empreses aquest donatiu.



30 views0 comments
bottom of page