top of page

Xerrada "Un any a Aotearoa (Nova Zelanda): terra, aigua, gel i foc" de Fina Ferrés i Esteve Masó.


El proper 8 de desembre de 2018, a les 18 hores, a la Sala de Plens Ajuntament de Molló, es pronunciarà la xerrada "Un any a Aotearoa (Nova Zelanda): terra, aigua, gel i foc" a càrrec de Fina Ferrés i Esteve Masó.


"Un any a Aotearoa (New Zealand): Terra, aigua, gel i foc."


Viure fora de casa un any és molt més que veure paisatges nous i diferents. En aquest cas New Zeland no és tan sols els All Blacks, el haka i El Senyor dels Anells. Us explicarem la nostra experiència enmig dels colors de la natura i la vivència entre kiwis i maorís.


Diu la llegenda que els primers pobladors de New Zealand provenen de Hawaiki (illa mítica del Pacífic) i hi van arribar en set canoes que són les set principals tribus (iwis) d’on prové tota la població maorí actual. Quan els maorís moren, les seves ànimes surten del seu cos i van fins a Te Rerenga Wairua (Cap Reinga) i tornen a Hawaiki.


Cap Reinga va ser un dels nostres primers destins al nord de la Illa Nord. Des d'allà vam continuar el viatge per les dues illes principals fins arribar al sud de la Illa Sud i travessar fins Rakiura Island.



Fotografies dels autors.




81 views0 comments
bottom of page