top of page

Reunió informativa per valorar el desplegament de la fibra òptica a Molló.



El proper 17 d'agost de 2018, a les 19 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Molló tindrà lloc una reunió informativa sobre la possibilitat de l'arribada de la fibra òptica al nucli de Molló i rodalies (veïnat de Favars i Carretera de França).


La reunió està organitzada per l'Associació de Noves Tecnologies de la Vall del Ritort, l'empresa Goufone i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Molló, per tal de valorar les possibilitats que hi ha de desplegar la fibra òptica a Molló.


La xarxa actual d'accés a internet de l'Associació que funciona per radioenllaços, i que proveeix a diverses llars i empreses del municipi, està arribant al límit de la seva capacitat. Actualment, els dies de màxima afluència d'usuaris es col·lapsa amb facilitat i la demanda d'ampla de banda dels diferents serveis d'internet (descàrregues, vídeos...) augmenta dràsticament en els últims temps. Això fa pensar que és imprescindible un salt endavant pel que fa a les infraestructures telemàtiques de l'associació, i garantir un bon accés a la banda ampla al nostre territori.


El dia 17 d'agost es comptarà amb la presència de personal de l'empresa Goufone, que ens explicaran les condicions que s'haurien de donar perquè fos possible econòmicament el desplegament de la xarxa. Evidentment serà necessari un nombre mínim d'usuaris interessats en el projecte.




163 views0 comments
bottom of page