Molló - Ass.Rutes Romanic ©Oscar Rodbag.
Molló - Ass.Rutes Romanic ©Oscar Rodbag.

Pirineus - Foto Camí Oliba - O. Rodbag
Pirineus - Foto Camí Oliba - O. Rodbag

Sant Pere i el Costabona de fons
Sant Pere i el Costabona de fons

Molló - Ass.Rutes Romanic ©Oscar Rodbag.
Molló - Ass.Rutes Romanic ©Oscar Rodbag.

1/19

Destacats

El terme

Què visitar?

Molló-8.jpg
Molló-59.jpg
Santa Cecília de Molló: Declarada Bé Cultural d’Interès Nacional (1979), l’esvelt campanar i la gran nau única la converteixen en un excel·lent exemplar del romànic del Pirineu català.
Coneix els punts d'interès turístic del nostre municipi amb elements romànics, naturals, culturals, fires i tradicions, o bé consulta la nostra història i patrimoni a través dels fulletons turístics. 
Camina a partir de les diferents rutes que et proposem, o descobreix el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.
També t'oferim visites guiades en el marc del País d'Art i d'Història Transfronterer de les Valls Catalanes.
Consulta aquí la programació d'activitats 2021.

Dreceres i avisos

Actualitat municipal

Descobrim el municipi

espinavell-ruta-3 (1).webp

Anem d'excursió tot "Carenant entre la vall de Camprodon i l'Alt Vallespir.

Aquest itinerari es pot seguir amb les marques grogues d'Itinerànnia i els indicadors de la xarxa bàsica i també està senyalitzat com l'itinerari 17 del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser.

L'itinerari s'inicia a Espinavell, a l'església de la Mare de Déu de les Neus, i ens portarà fins a  Coll Pregon. Un cop allà, sota els nostres peus i al fons de la vall, contemplem el balneari de la Presta, ja dins del Vallespir, amb les Esquerdes de Roja i el Massís del Canigó com a teló de fons. Continuem cap a la dreta seguint el camí carener que ens portarà amb pocs minuts al Coll de la Clapa i a les basses de Puigsec, des d'on, si tenim temps, podem arribar-nos, seguint les senyals del GR-151, fins a la Torre del Mir. 

Davallem cap a Fabert rodejant la clotada de les Dous i baixant ràpidament pel llom de la serra fins al torrent. Un cop a Fabert, cal retornar a Espinavell pel camí antic que unia aquests dos nuclis de Molló.

En vols saber més? Clica aquí per veure la ruta!

Tuits