top of page

10/5/21: Sessió de cinema sobre drets de les dones


El dilluns 10 de maig, a les 17 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Molló tindrà lloc una jornada sobre Drets de les Dones a partir de la pel·lícula "Mujereando" de Carmen Tamayo.


La regidoria de Benestar, Ciutadania i Qualitat de Vida organitza aquesta jornada de sensibilització dels drets de les dones que inclourà una presentació del film i del seu context històric i social; la projecció de la pel·lícula; i la dinamització d’un debat final on els assistents reflexionaran sobre la mateixa.


L'acte està obert a tothom i és gratuït, i compta amb el suport tècnic del Consorci de Benestar Social del Ripollès i el suport econòmic del Ministeri d'Igualtat a través del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.



El film


MUJEREANDO. EL QUEJÍO DE UNA DIOSA

Documentari. VO Castellà. 87 mins.

Direcció: Carmen Tamayo Leo; 2020; Espanya.


Tema: Assumptes socials; Cultura; Desigualtats; Educatiu; Equitat de gènere; Dona; Pobresa; Somnis; Teatre, Superació personal.


Sinopsi: Un grup de dones sense llar troba en el teatre la millor de les teràpies: un lloc on l’ànima es despulla, aconsegueixen escapar de la seva realitat i de mica en mica es van empoderant. En les setmanes prèvies a l’estrena de la seva nova obra, coneixem a aquestes deesses, han d’afrontar l’adversitat cada dia i que ara afronten un nou repte: pujar a un escenari i transmetre el seu missatge a través del teatre. Aconseguiran posar en peu a la la platea?


57 views0 comments
bottom of page