top of page

11.825,33€ pel manteniment i millora de camins rurals i sega de vegetació dels marges

Updated: Aug 4, 2023


L'Ajuntament de Molló ha realitzat diverses actuacions de millora de camins rurals durant aquests mesos de juny i juliol de 2023.


Concretament ha invertit 5.775,33€ en la sega de vegetació dels marges i desbrossament de vorals de diversos camins municipals, com ara la carretera de Fabert, la carretera de Favars, la carretera de Can Gassiot al dipòsit de Favars, la carretera del dipòsit de Molló, la carretera del Riberal, el camí de la Font de les Vernedes, el camí de Can Plaga i La Costa o la carretera d'Espinavell al límit de terme amb Setcases, entre d'altres. Aquestes actuacions compten amb una subvenció de 1.600€ de la Diputació de Girona.


També s'han invertit 6.050€ en l'arranjament de la pista forestal d'Espinavell al límit de terme amb Setcases. Concretament s'han reparat desperfectes provocats per la pluja al ferm, anivellant el terreny, i s'han netejat les cunetes, a fi de garantir major seguretat a la mobilitat per aquesta via de muntanya. La pista forestal d'Espinavell a Setcases està molt concorreguda a l'estiu i tardor perquè permet l'accés per fer senderisme al Costabona (o muntanyes properes com les Esquerdes de Rojà, Canigó o Roca Colom), té unes vistes espectaculars sobre el Pirineu Oriental i zona de la Costa Brava, i és una zona de ramaderia extensiva important pel municipi. A més, transcorre per paratges del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

36 views0 comments
bottom of page