top of page

16.925,96€ per a la millora del paviment d'alguns trams de la carretera del Riberal i Ginestosa


Aquest mes de desembre, han finalitzat les obres de millora del paviment d'alguns trams de camins rurals al veïnat del Riberal i de Ginestosa, amb un cost total de 16.925,96€, assumits per fons propis municipals.


Les obres han permès actuar en quatre trams de camins:


a) Un tram d'uns 150 metres entre Can Coronel i el gual del pont de Can Fumat, al veïnat del Riberal. En aquest cas s'ha arrencat el paviment vell que es trobava molt deteriorat a causa del gel i el fred (es tracta d'una zona molt ombrívola al costat del riu Ritort) i s'ha pavimentat de nou.


b) Un tram d'uns 50 metres des de la C-38 (a la zona de Can Pairó), al veïnat de Ginestosa. En aquest cas també s'ha arrencat el paviment vell aixecat per les arrels dels pins que hi ha al voltant d'aquest sector, i s'ha tornat a pavimentar.


c) Millora dels revolts de la depuradora, a la carretera del Riberal. A causa de dos revolts molt pronunciats a la zona de la depuradora de Molló, s'han pavimentat els laterals, ampliant el marge de maniobra en aquests revolts.


d) Un tram del camí de Can Fumat i Can Xec, al veïnat del Riberal. En aquest cas s'ha pavimentat de nou un petit tram que quedava pendent al final d'aquest camí fins arribar a les últimes cases d'aquest sector.




65 views0 comments
bottom of page