top of page

16 explotacions ramaderes de 3 municipis a la Tria de Mulats d'Espinavell 2018


Aquest any, fins a 16 explotacions ramaderes seran presents a la Tria de Mulats d'Espinavell. Seran dues més que en l'edició de l'any passat.


Aquestes explotacions són: Mas Can Torrent (Veïnat de Ginestosa, Molló), Mas Can Illa (Veïnat de Ginestosa, Molló), Mas Can Pastoret (Veïnat de Ginestosa, Molló), Mas Can Gascó (Veïnat de Fabert, Molló), Mas Can Freixa (Veïnat dels Grells, Molló), Mas El Carol (Veïnat de Moxions, Molló), Mas La Coromina (Molló), Mas Can Coronel (Veïnat del Riberal, Molló), Mas Can Bac (Veïnat de Moixons, Molló), Mas El Bertran (Veïnat de Favars, Molló), Mas de Cruanyes (Veïnat de Freixenet, Camprodon), Mas de Fogonella (Veïnat de Freixenet, Camprodon), Mas Can Xacó (Veïnat de Freixenet, Camprodon), Mas El Barracot de Can Xacó (Veïnat de Freixenet, Camprodon), Mas La Illa (Llanars) i Mas La Moixa (Llanars).


Gràcies a la col·laboració dels ramaders, uns 240 caps de bestiar gran (cavalls i eugues) més un centenar llarg de mulats (pollins) seran presents a la fira, aquest dissabte 13 d'octubre de 2018.


Hi haurà 5 premis als millors exemplars: millor escamot, millor euga, millor pollina, millor semental i millor parella (euga i pollí).


Podeu consultar tota la informació d'aquesta fira a https://www.mollo.cat/tria-de-mulats-edicio-2018

189 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page