top of page

Aprovat el nou reglament del servei d'aigua que obliga a tots els abonats a tenir una pòlissa



El Ple de 24 de novembre de 2023 va aprovar inicialment el Reglament d’abastament i de subministrament d’aigua potable del municipi de Molló. Després de l'exposició pública, el reglament va quedar aprovat definitivament el 2 de febrer de 2024, i ha entrat en vigor el 26 de febrer de 2024. Es pot consultar al web https://www.mollo.cat/reglaments.


Aquest és el primer reglament sobre l'abastament i subministrament d'aigua potable al municipi. L'Ajuntament de Molló gestiona i presta de forma directa (sense empreses concessionàries) tot el servei d'aigua al municipi de Molló amb quatre zones d'abastament i distribució: Molló, Espinavell, Favars i Ginestosa.


Una de les novetats d'aquest reglament és que obliga a tots els abonats/des a signar una pòlissa (contracte) de subministrament. Tots els abonats tindran un termini de 2 anys (fins 26/02/2026) per sol·licitar aquesta pòlissa i signar-la, sinó l'Ajuntament deixarà de prestar-los el servei de subministrament d'aigua potable.


Els abonats interessats en tenir la pòlissa pel subministrament d'aigua potable cal que facin el següent tràmit:


  • Fent una petició electrònica genèrica a l'Ajuntament a partir del web https://seu-e.cat/ca/web/mollo/tramits-i-gestions/-/tramits/tramit/12910878?p_auth=XJ6N4fkg indicant que es vol obtenir la pòlissa d'aigua i indicant clarament l'adreça del subministrament. Caldrà adjuntar DNI en vigor del titular del subministrament.

  • Fent una petició per escrit a l'Ajuntament, en horari d'oficina, indicant que es vol obtenir la pòlissa d'aigua i indicant clarament l'adreça del subministrament. Caldrà adjuntar DNI en vigor del titular del subministrament.

425 views0 comments
bottom of page