top of page

Arriba el transport públic! Nous horaris i línies a partir del 30 de novembre.

Updated: Nov 30, 2020

A partir del dilluns 30 de novembre de 2020 es posen en funcionament noves línies de transport públic que connectaran Molló amb Camprodon i Prats de Molló.


Des de fa uns quants anys que l'Ajuntament de Molló ha anat reclamant al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat la millora del transport públic al municipi de Molló, que fins ara era pràcticament inexistent. Molló no disposava fins ara de cap línia de transport regular, i qualsevol ciutadà només podia fer ús del transport escolar (durant els dies i èpoques lectives del curs escolar) o d'un autobús de transport a la demanda que només circula les nits del divendres i la tarda del diumenge (que enllaça amb Camprodon-Barcelona). Tampoc existia cap possibilitat d'anar amb transport públic cap a Prats de Molló.


Ara, gràcies a un projecte finançat per la Unió Europea (ConnECT) i diverses reunions amb el Departament s'ha aconseguit millorar de forma substancial l'oferta de transport públic i les connexions.


Les principals novetats són:


  • Creació de la nova línia ConnECT C5 que connectarà Camprodon-Molló-Prats de Molló. Amb 3 expedicions per sentit, circularà diàriament (excepte Nadal, any nou i Reis). Amb aquesta línia es podrà connectar des de Camprodon a Ripoll, l'Hospital comarcal de Campdevànol, Vic i Barcelona, així com amb Olot i Girona. I si es va cap a Prats de Molló es podrà connectar amb les línies que van cap a Arles de Tec, Ceret, El Voló i Perpinyà. Farà parades a:

- Camprodon Estació

- Camprodon Nord - Comissaria

- Molló Rotonda

- Molló Parc

- Cruïlla d'Espinavell

- Coll d'Ares

- Prats de Molló - Firal


  • Es mantenen les línies de transport escolar. Aquestes línies només funcionen els dies lectius durant el curs escolar. En aquests autobusos també hi poden viatjar altres persones (no escolars), previ pagament del bitllet. Hi ha dues expedicions per dia i sentit, amb parades a:

Línia de l'institut:

- Ginestosa - Can Pairó

- Molló - Hotel Calitxó

- Can François

- Institut Germans Vila Riera Camprodon


Línia de l'escola:

- Ginestosa - Can Pairó

- Espinavell - Les Planes

- Molló - Hotel Calitxó

- Can François

- Escola Dr. Robert Camprodon


  • Es creen dues línies de transport a la demanda (TAD). Aquestes línies connecten el nucli de Molló amb l'estació de Camprodon (i viceversa). Funcionaran els dies feiners durant tot l'any, però només s'activaran amb trucada prèvia. L’usuari/a haurà de trucar al 972 74 71 81 abans de les 17 h del dia feiner anterior per a formalitzar la reserva. Sense reserva el servei no es realitzarà. Aquest servei ofereix la possibilitat de pujar a Molló des de Camprodon a les 05:55h i 6:25h, i anar de Molló a Camprodon a les 6:10h i 6:40h. Aquestes línies estan pensades per la gent que vol enllaçar amb el bus de les 6:30h que va de Camprodon a Barcelona o bé per anar als instituts de batxillerat o cicles formatius cap a Ripoll o Olot, o bé per gent que hagi d'anar a l'hospital comarcal i ser-hi a primera hora del matí. Farà parada a:

- Camprodon Estació

- Molló - Hotel Calitxó


  • Es mantenen les prolongacions de la línia Barcelona-Camprodon fins a Molló els divendres i diumenges. Els divendres (o vigílies de festiu), el bus que puja de Barcelona fins a Camprodon al vespre, arriba fins a Molló (21:35h). Igualment, el diumenge surt un bus de Molló (16:30h o 17:30h horaris hivern o estiu) cap a Camprodon i Barcelona. Aquesta línia farà parada a:

- Camprodon Estació

- Molló - Passeig del Vallespir o Hotel Calitxó (per definir una parada única)


Amb la posada en servei d'aquestes línies i horaris, de dilluns a divendres feiners hi ha 7 expedicions diàries cap a Camprodon i 3 cap a Prats de Molló. Els dissabtes feiners hi haurà 3 expedicions diàries amb Camprodon i Prats de Molló. Els diumenges i festius hi haurà 4 expedicions diàries cap a Camprodon i 3 cap a Prats de Molló.


La línia ConnECT C5 permet parades a Molló Parc, la Cruïlla d'Espinavell i Coll d'Ares, el que permet que turistes o visitants puguin accedir a aquests punts, i que es resolgui la demanda de moltes persones que feien el camí de la Retirada de Molló a Prats de Molló i no podien tornar amb transport públic.


Tots aquests serveis seran operats per TEISA. Podeu consultar tota la informació amb els horaris al web https://www.mollo.cat/transportpublic o al web de TEISA.


Us podeu descarregar els horaris en format pdf aquí.



363 views0 comments
bottom of page