top of page

Can Freixa, La Coromina, Can Gascó, Can Illa i La Moixa guanyen els premis de la Tria de Mulats 2019


Aquest diumenge 13 d'octubre de 2019 ha tingut lloc una nova edició de la Tria de Mulats d'Espinavell amb un èxit d'assistència de públic (entre 4.000-5.000 persones) i de caps de bestiar (326 equins), en una de les edicions amb més presència de cavalls i eugues dels últims anys.


En un dia amb molt bon temps, els caps de bestiar de 16 explotacions ramaderes de Molló, Llanars i Camprodon han baixat des de la muntanya fins a Les Planes d'Espinavell, amb la presència de l'alcalde de Molló, Sr. Josep Coma i Guitart; el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, Sr. Pere Vila; el subdirector general de Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, Sr. Joaquim Xifra; el president del Consell Comarcal del Ripollès, Sr. Joaquim Colomer, així com els alcaldes de Camprodon, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Prats de Molló, entre d'altres.


Al migdia, s'ha fet l'entrega de premis d'enguany:


- Millor escamot: Mas Can Freixa, del Veïnat dels Grells de Molló.

- Millor parella: Mas La Coromina, de Molló.

- Millor euga: Mas Can Illa, del Veïnat de Ginestosa de Molló.

- Millor semental: Mas La Moixa, de Llanars.

- Millor pollí: Mas Can Gascó, del Veïnat de Fabert de Molló.


El número premiat del sorteig ha estat el 0637. La persona guanyadora cal que contacti amb l'Ajuntament de Molló abans del 21 d'octubre.


L'Ajuntament de Molló vol agrair la tasca dels ramaders que participen a la fira, així com a tots els voluntaris i personal de la corporació que fan possible la Tria de Mulats d'Espinavell. També es valora molt positivament els canvis introduïts en els autobusos que han millorat la mobilitat respecte altres edicions.






314 views0 comments
bottom of page