top of page

Comença a caminar el projecte Patrimc@t II, que a Molló permetrà remodelar la Plaça Major

Updated: May 31

El passat dimarts 28 de maig de 2024 es va dur a terme a Camprodon l'acte de llançament del projecte Patrimc@t II, finançat amb els fons europeus POCTEFA (2021-27).


Aquest projecte beneficiarà fins a 44 municipis del Vallespir, l'Alt Empordà, la Garrotxa i el Ripollès que formen part de l'Agrupació Europea de Cooperació Territorial (AECT) de les Valls Catalanes, que actua com a cap de fila del projecte. D'entre aquests 44 municipis, 12 tindran inversió amb projectes específics: Ceret, Sant Joan de Pladecorts, Montboló, Cortsaví, Sant Joan les Fonts, Montagut i Oix, La Vall de Bianya, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries, Camprodon, Vilallonga de Ter i Molló.


El projecte té un cost total de 3,2 milions i la subvenció europea en cobrirà el 65%. L'objectiu del projecte és valoritzar el patrimoni i la cohesió territorial d'aquestes comarques transfrontereres.


En el cas de Molló es rebran 191.764,87€ de subvenció POCTEFA, amb un projecte que té un cost total de 295.022,87€ que inclou les obres de remodelació de la Plaça Major de Molló per millorar la vida social i l'acollida turística, les despeses d'honoraris i documents tècnics, així com despeses de personal per intercanvis transfronterers.


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page