top of page

Convocatòria de 9.900€ en subvencions per activitats i ajuts escolars.

Updated: Mar 15, 2019


Fins el 16 d’abril de 2019, es pot sol·licitar subvenció per diferents activitats. Hi ha 6 programes de subvenció diferent i aquesta convocatòria està dotada amb un total de 9.900€.


Els programes d'ajut són:


PROGRAMA 1. Activitats culturals, festives o d’interès social

Si organitzes unes activitat cultural, una festa o fomentes una tradició, així com una activitat de caràcter social que tinguin lloc al municipi de Molló, pots demanar subvenció!


PROGRAMA 2. Foment de l’esport

Si organitzes unes activitat esportiva que tingui lloc o discorri pel municipi de Molló, pots demanar subvenció!


PROGRAMA 3. Foment de noves tecnologies i impuls agenda digital

Si tens un projecte de foment de l’ús i implementació de les noves tecnologies entre els ciutadans del municipi per potenciar l’alfabetització digital, l’impuls de l’administració electrònica entre els ciutadans i la millora de la connectivitat a la xarxa en entorns rurals, pots demanar subvenció!


PROGRAMA 4. Ajudes pel servei de llar d’infants

Ajudes a mares i pares, o tutors legals, d’alumnes empadronats al municipi i que van estar matriculats a una llar d’infants del Ripollès de setembre de 2017 a juliol de 2018.


PROGRAMA 5. Foment dels esports de neu entre els escolars

Ajuts sol·licitats per associacions de pares i mares d’alumnes o centres d’ensenyament on hi hagi escolars empadronats del municipi de Molló i que hagin realitzat un curset o activitat d’esquí escolar.


PROGRAMA 6. Foment dels esports infantils i juvenils

Ajuts individuals per a infants i joves (de 0 a 30 anys) del municipi empadronats a l’1 de gener de l’any anterior al de la convocatòria i que practiquin regularment un esport en alguna entitat.




Més informació al web https://www.mollo.cat/subvencions

69 views0 comments
bottom of page