top of page

El Consell Comarcal obre les sol·licituds de gratuïtat del menjador i transport escolar, curs 22/23


El Consell Comarcal del Ripollès té obert el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts individuals i gratuïtats de menjador i transport escolar adreçats a alumnat d’ensenyament obligatori i d’educació infantil escolaritzats a centres públics del Ripollès, que finalitzarà el dia 31 de maig de 2022.


En el cas de Molló, al no tenir escola, cal demanar la SOL·LICITUD DE GRATUÏTAT DELS SERVEIS DE MENJADOR I TRANSPORT OBLIGATORI CURS 22-23.

Tindrà gratuït el servei de menjador l’alumnat escolaritzat en ensenyaments de caràcter obligatori (des de 1r de primària fins a 4t d’ESO) en els centres docents públics quan aquest alumnat estigui obligat a desplaçar-se fora del seu municipi de residència, per inexistència en aquest d’oferta del nivell educatiu corresponent.

Tindrà gratuït el servei de transport l’alumnat d’educació obligatòria (des de 1r de primària fins a 4t d’ESO) que hagi d’escolaritzar-se fora del seu municipi de residència en un centre proposat pel Departament d’Educació.



Les sol·licituds s’hauran de presentar, preferentment, per via telemàtica dins la seu electrònica de la pàgina www.ripolles.cat.


També s’acceptaran sol·licituds en paper, i es podran presentar als següents llocs:


a) Fins al 31 de maig de 2022 a la seu del Consell Comarcal (de dilluns a divendres de 8:00h. a 14:30h. i dimarts de 16:00h. a 19:00h.) o en qualsevol dels llocs que preveu l’article 16.4 de la Llei 39/2015.

b) Fins al 20 de maig de 2022 al centre escolar en el qual l’alumne o l’alumna tingui la reserva de plaça per al curs 2022-2023. En aquest supòsit, el centre escolar estendrà un resguard al sol·licitant que acrediti la data de presentació de la sol·licitud en el centre escolar.


En cas de dubte en el moment de presentar la sol·licitud, és recomanable consultar el material didàctic que consta a la pàgina web. Així mateix, també es podrà demanar cita prèvia (https://citaprevia.ripolles.cat/) per acudir presencialment a les oficines del Consell Comarcal del Ripollès (Carrer Progrés, 22 – 17500 Ripoll).


Per a més informació podeu trucar al telèfon 972.70.32.11 o bé contactar a través del correu ensenyament@ripolles.cat.

87 views0 comments
bottom of page