top of page

El Cor Geriona tancarà el Festival de Música de la Vall de Camprodon a Molló


El 7 de setembre de 2019, en el marc de la Fira de la Trumfa de Molló, el Cor Geriona actuarà a Molló, en l'últim concert del Festival de Música de la Vall de Camprodon.


Enguany Mishima obrirà el FMVC a Camprodon el dia 4 d'agost de juliol presentant el seu últim espectacle Ara i Aquí, en la primera actuació del grup a la Vall de Camprodon. Sant Pau de Segúries acollirà el segon concert el dia 13 d'agost amb The Sey Sisters. El trio ens presentarà el seu espectacle Rise, que expressa les dificultats de ser dona i negra a la nostra societat. Xabi Aburruzaga, junt al seu quartet i a la violinista irlandesa Niam Ní Charra, ens portaran les seves músiques celtes a Llanars el dia 16 d'agost a la plaça de l'om, essent aquest, l'únic concert a l'aire lliure de tot el Festival. En aquest concert gaudirem també de dos ballarins que han guanyat premis internacionals de dansa. Vilallonga de Ter portarà al FMVC un concert de Happy Jazz Feetwarmers, amb un convidat especial, Ricard Gili, fundador de La Locomotora Negra. El concert es basarà en l'estil swing, jazz dels anys 20 i 30, i comptarà amb una parella de ball que ens mostrarà com es ballava el Liny Hop a la Nova York dels inicis del Swing. La Sala de Ball de Molló acollirà l'últim concert del Festival el dissabte 7 de setembre amb Cor Geriona. El Cor de veus femenines vindrà acompanyat per trio de piano, contrabaix i bateria i presentarà Geriona entre musicals , un espectacle basat en temes dels musicals més famosos.


Les entrades poden comprar-se online al web http://www.fmvc.cat/, així com a l'oficina de Turisme de Camprodon i als ajuntaments de Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter.




152 views0 comments
bottom of page