top of page

El Ple bateja quatre nous carrers: Clot, Ponent, Can Julià i Com de les Bruixes.


El Ple de 28 de maig de 2021 ha aprovat inicialment la modificació del nomenclàtor municipal per donar nom a 4 nous carrers, així com al perllongament de tres d'existents.


A la part de migdia i ponent del nucli de Molló es preveu desenvolupar el Pla Parcial de Can Julià, així com els PAU 1 i PAU 6, fet que genera noves vies que cal nominar.


Així doncs, es perllonguen:


a) Carrer de Solà Morales: es tracta de la continuació d'aquest carrer existent a la zona d'eixample de Molló.


b) Carrer de Mossèn Joan Giramé: es troba en paral·lel al Carrer de Solà Morales, a una cota superior, i igualment es perllonga fins a trobar-se al final del Pla Parcial de Can Julià.


c) Passatge del Serrat: actualment comunica la zona de l'Hotel Calitxó amb la piscina i la pistes poliesportiva, i es perllonga pel costat esquerra del mateix poliesportiu cap a una nova zona d'equipaments, fins a desembocar a la unió dels carrers Solà Morales i Mossèn Joan Giramé. Aquest carrer tindrà preferència per a vianants.


El desenvolupament d'aquest àmbit genera noves vies que el Ple ha batejat com a:


a) Passatge de Can Julià: nou carrer preferent per a vianants que connectarà de forma transversal el carrer de Solà Morales, el carrer de Mossèn Joan Giramé, el Passatge del Serrat per acabar davant de la masia de Can Julià, on connectarà amb el Passeig del Com de les Bruixes.


b) Passeig del Com de les Bruixes: es tracta d'un itinerari circular per a vianants que donarà la volta al Com de les Bruixes (una roca mística on hi ha un banc de pedra que la llegenda diu que s'associa a un lloc de trobada de bruixes).


c) Carrer de Ponent: serà un nou carrer que connectarà el carrer del Clot amb el Passatge del Serrat.


d) Carrer del Clot: aquest carrer ha de connectar el Passeig del Vallespir, a l'alçada de l'Hotel Calitxó, amb la Plaça de la Font Vella i el veïnat de Favars. Recorre tot el clot de la Font Vella (en part soterrat).





160 views0 comments
bottom of page