top of page

Enllestit el projecte bàsic de 3 habitatges de protecció oficial al Carrer del Ritort



L'Ajuntament de Molló ha rebut l'encàrrec que va fer fa uns mesos de redacció de l'Estudi de viabilitat, avantprojecte i projecte bàsic de tres habitatges de protecció oficial al Carrer del Ritort de la urbanització de Can Gassiot II, realitzat per l'arquitecte David Uró.


Una de les prioritats de l'Ajuntament és poder fixar població jove de primera residència al municipi, i una de les actuacions per aconseguir aquest objectiu és desenvolupar els sectors de nova urbanització que estan destinats a habitatges de protecció pública. En aquest sentit, al sector de Can Gassiot II, l'Ajuntament disposa de 7 parcel·les que cal destinar a habitatge de protecció oficial (HPO) al carrer del Ritort, i ara hi ha previsió de proseguir amb els tràmits per tal d'aconseguir l'edificació d'aquestes 3.


El primer pas ha estat la redacció de l'estudi de viabilitat, de l'avantprojecte i projecte bàsic d'aquests 3 habitatges, que ha tingut un cost de 9.022,77 euros, dels quals el 77,6% han estat finançats pel Servei d'Habitatge de la Diputació de Girona, i el 22,4% restant per fons propis.



312 views0 comments
bottom of page