top of page

Es destinen 27.968,20€ a la millora del ferm i sega de vegetació de camins rurals.


Durant aquests dies s'estan duent a terme diverses obres de millora i manteniment de camins rurals al terme municipal.


Per una banda, ja ha finalitzat la pavimentació amb formigó d'un tram de 300 metres del camí de Santa Magdalena, al veïnat de Favars. Aquesta actuació ha permès pavimentar aquest camí que porta fins al dipòsit d'aigua de Favars. Aquesta actuació estava prevista al Pla director de l'Aigua de Molló, i d'aquesta manera es dóna compliment al mateix, que instava a poder accedir a aquesta instal·lació d'un servei bàsic mitjançant una via pavimentada. El cost dels treballs ha estat de 16.013,09 euros, dels quals 11.594,40€ (72%) han estat sufragats a partir d'una subvenció de la Direcció General de Polítiques de Muntanya al Consell Comarcal del Ripollès, i la resta de 4.418,69€ (28%) corresponen a fons propis municipals.


D'altra banda, des del 20 de juny al 30 de juliol es realitzen treballs de sega de vegetació als marges dels camins i carreteres de Favars, Can Gassiot, Santa Magdalena, Fabert, El Riberal, Ginestosa, d'Espinavell a Setcases, cementiri, Vial de la Font de les Vernedes, dipòsit de Ginestosa i del Camí La Bola, amb un cost de 8.325,11€. Aquests treballs estan finançant per la Diputació de Girona amb 1.600,00 euros (19,2%).


A part d'aquestes tasques, també s'arranjarà durant aquests dies de juliol la pista d'Espinavell fins a Collada Fonda (direcció Setcases), amb compactació del ferm i neteja d'embornals, a fi de garantir la mobilitat d'aquest camí rural. Els treballs tenen un cost de 3.630,00€, finançats en la seva totalitat per l'Ajuntament.





76 views0 comments
bottom of page