top of page

Et necessitem! Vine a donar un cop de mà a la Molló Trail 2021


El proper diumenge 6 de juny fem la VII Molló Trail. Hem canviat les dates per evitar possibles restriccions però, així i tot, el protocol COVID que hem aprovat amb la FEEC ens demana moltíssima atenció i molts punts de control. I tindrem arbitratge de la Federació, perquè hem demanat l’homologació per al circuit de la Copa Catalana de cara a l’any que ve. Quin repte tan gran!


A més a més, aquest any estrenem la Marató i volem que sigui una experiència única per a totes les persones que la correran. Com a novetat, enguany no baixarem a França i ens quedarem a casa. Les restriccions en el pas de la frontera ens aconsellen ser molts cauts i, per tant, hem dibuixat un circuit nou que anirà fins a Setcases.


En aquesta aventura, que ens ajuda a definir Molló com una destinació d’esport i natura, ens calen totes les mans. Si et fa il·lusió, tens l’estona i hi vols posar una part, vine a la reunió que farem el proper divendres 21 de maig, a les 19h30, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. En cas que no puguis venir a la reunió, escriu-nos un correu a info@mollotrail.cat.


Necessitarem gent per a:

  • Controls diversos de la zona de sortida i arribada, a Molló.

  • Avituallaments i punts de control al llarg del recorregut (Coll d’Ares, Coll Pregon, Collada Fonda, Setcases, Puig Sistra o Puig de les Agudes).

  • Equip escombra dels dos circuits – recollida de cintes, cartells i banderoles.


En acabar la cursa, totes les persones de l’equip rebreu una bossa com la de les persones inscrites. #somMollóTrail

155 views0 comments
bottom of page