top of page

Finalitzen les restriccions d'aigua a Favars, però es demana un consum responsable pel reg.


L’Ajuntament de Molló va dictar en data 7 d’agost de 2019 un decret d’alcaldia amb l’establiment de diverses restriccions d’aigua a la zona de subministrament de Favars, a causa de la disminució important d’entrada d’aigua al dipòsit de Favars, que abasteix els domicilis dels carrers Pirineus, Gra de Fajol, Tec, Ter, Ritort, Retirada, Francesc Macià, Puigmal, Bastiments, Comanegra, Canigó, Serra Cavallera, Roques Blanques i les masies disseminades del veïnat de Favars.


En data 14 d’agost de 2019 es van culminar les obres que s’estan executant de millora de la captació de Favars amb la portada d’aigua des de la Font de l’Espatllat, fet que ha permès al dipòsit de Favars reomplir-se fins aconseguir arribar al 100% de la seva capacitat.


Així doncs, en data 17 d’agost de 2019 s’ha ordenat mitjançant decret d’alcaldia la fi de les mesures de restricció d’aigua dictades en el decret de 7 d’agost de 2019.


S’adverteix als abonats, que tot i que la millora de la disponibilitat d’aigua, facin un ús responsable i sostenible de l’aigua per evitar noves restriccions. Es recorda que cal prioritzar l’aigua per a ús de boca i higiene, i limitar l’aigua de reg a les finques d’aquest sector, tot fent avinent que regar durant 10 minuts en dies alternatius (dia sí, dia no) és suficient per garantir una conservació adequada del jardí i tenir una herba més resistent al clima de muntanya.

31 views0 comments
bottom of page