top of page

Fins el 3 de juny: inscripcions al Casal d'Estiu 2022


L'Ajuntament de Molló organitzarà per segona vegada un Casal d'Estiu per a infants de 3 a 10 anys. Aquesta iniciativa ja es va fer l'any passat a petició d'un grup de famílies, i enguany, si hi ha prou inscripcions, es tornarà a realitzar.


El Casa d'Estiu 2022 es farà de matins (de 9 a 13 hores), de dilluns a divendres, i es desenvoluparà al llarg de 5 setmanes de juny i juliol (del 27 de juny a l'1 de juliol, del 4 al 8 de juliol, de l'11 al 15 de juliol, del 18 al 22 de juliol, del 25 al 29 de juliol).


El preu per setmana i infant és de 67€. El preu s'ha pogut ajustar per una ajuda del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Els infants es poden inscriure fins el 3 de juny de 2022 (inclòs) a través del formulari: https://forms.gle/HyeUV9Fd2TTZWmZB6


​El pagament es realitzarà quan finalitzin les inscripcions, i una vegada confirmada i pagada la plaça al Casal, l'Ajuntament farà arribar a les famílies el formulari i documentació (que demana l'empresa prestadora del servei) i que cal aportar abans d'iniciar el Casal.


Més informació al web https://www.mollo.cat/casalestiu


136 views0 comments
bottom of page