top of page

L'assistència de visitants i la venda marquen una Fira de la Trumfa 2023 molt exitosa.


El diumenge 10 de setembre de 2023 va tenir lloc la XVII edició de la Fira de la Trumfa de Molló que va ser tot un èxit.


El bon temps va acompanyar la jornada, que va començar amb un taller de trumfes per a la mainada i amb diverses activitats d'animació pels carrers on se celebrava la fira.


L'acte més destacat fou la degustació de trumfa, on es van poder tastar fins a nou elaboracions realitzades pels restaurants del municipi. L'hotel Calitxó va oferir un milfulls de trumfes de Molló amb carn de perol, el Restaurant Panoramix uns rotlles de trumfa amb carn picada, Les Planes una croqueta de patata amb pernil i formatge, l'Hostal Panoramix una amanida de patata amb rossinyols, el Restaurant Costabona un estofat de vedella amb trumfes i moixernons, Can Bertran un "Trampantojo" (xurros amb xocolata), la Foodtruck Panoramix unes Puntes de cavaller amb cansalada, Can Jordi unes Delícies de trumfa amb formatge i la Foodtruck Al&Gi una tapa anomenada "On the road Germany". En total es van servir més de 1.800 degustacions, exhaurint els tastets que s'havien preparat.


També la Cooperativa Ramadera de Molló, que agrupa els productors de trumfa de la Vall de Camprodon, va batre rècord de vendes de trumfa, en un dia marcat per l'assistència extraordinària de persones.


L'Adriana, una dona de Mataró amb segona residència a Molló, es va emportar 70 kg de trumfa cap a casa després de guanyar el concurs "El teu pes en trumfes", i l'Antje, una venedora de formatges present a la fira, es va proclamar campiona del Campionat local de pelar trumfes.


La Fira de la Trumfa està organitzada per l'Ajuntament de Molló, amb la col·laboració dels restaurants del municipi i la Cooperativa Ramadera de Molló, i compta amb l'ajuda econòmica de la Diputació de Girona.




bottom of page